zdarzyło się

Tez bym mogl popatrzeczdarzyło się
Nie każdy kto wciągnie kreskę dla przyjemności to ćpunSzacun i takie postawy powinno się doceniać i promować, a nie pato ćpunów z neta.
Owszem, ale kręcą mnie wtedy tylko i wyłącznie shemale. One są do tego stworzone!Czy po używkach macie ochotę na seks z osobą tej samej płci?
Ja mam wielką...
To jak nazywać? Ministrantem?Nie każdy kto wciągnie kreskę dla przyjemności to ćpunja osobiście wezmę jakiś wspomagacz seksualny czytaj "proch" żeby mieć lepsze doznania i przeżyć coś fajnego raz na ruski rok, tak to nie tykam tego i się brzydzę
![]()
Wezmę dla przyjemności seksualnej, która jest mega potężna po tym. Na następny dzień zdycham i dlatego nie ruszam tego o tak. Warto spróbować niektórych rzeczy chociaż raz w życiuTo jak nazywać? Ministrantem?
Nie tykasz i się brzydzisz ale bierzesz![]()
Wszystko przed Tobą, nie pożałujesz jak spróbujeszMam tak, że już sam siadam na strapona i z żoną mówimy, że nadaję się do tego, żeby siadać no dildo. A przy pewnym podnieceniu jestem pewien, że najpierw bym obciągnął i na bank bym usiadł na prawdziwego.
Wez mnie ze sobaOwszem, ale kręcą mnie wtedy tylko i wyłącznie shemale. One są do tego stworzone!żeby ruchać prawie kobietę i bawić się jej penisem.
100 % racjaMyślę, że narko (albo alko) ułatwiają niektórym ludziom otwarcie swoich głów. Na trzeźwo jest blokada, po używkach granice znikają.
A na trzeźwo nie chciałbyś spróbować?Ja właśnie pod wpływem środków odurzających (Piguła, mefedron) miałem 1 lodzika z kumplem, było bajecznie, chciałbym to powtórzyć...
Tak chciałbym, po prostu 1 raz chyba musiałem z używkami żeby nabrać odwagi. Teraz chce na trzeźwo, świadomie przeżywać tę chwilęA na trzeźwo nie chciałbyś spróbować?
Jak dobrze to rozegrasz, to masz szansęTak chciałbym, po prostu 1 raz chyba musiałem z używkami żeby nabrać odwagi. Teraz chce na trzeźwo, świadomie przeżywać tę chwilęPróbuje od jakiegoś czasu urobić kumpla który nie ma laski od kilku lat, nawet ostatnio zażartował że chyba zmieni orientacje. Widzę w tym małą szansę dla siebie
![]()
Nie zgodzę się do końca. Niektórzy nie mają problemu z przyznaniem się przed samym sobą, że jest się bi, a inni wręcz odwrotnie. Potrzebują wspomagacza żeby to zaczęło do nich docierać. Brakuje im odwagi.Jak się jest Bi to nie potrzeba żadnych wspomagaczy czy używek żeby mieć chęć na sex z kimś tej samej płci.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| O | Biseksualizm sytuacyjny- pytanie do kobiet | Seks | 5 | |
|
|
Biseksualizm - jak to wygląda u was? | Seks | 613 |