• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Narkotyki i biseksualizm.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Nie każdy kto wciągnie kreskę dla przyjemności to ćpun :D ja osobiście wezmę jakiś wspomagacz seksualny czytaj "proch" żeby mieć lepsze doznania i przeżyć coś fajnego raz na ruski rok, tak to nie tykam tego i się brzydzę :)
To jak nazywać? Ministrantem?
Nie tykasz i się brzydzisz ale bierzesz 🤦

Mężczyzna

ILikeEvry

Cichy Podglądacz
Mam tak, że już sam siadam na strapona i z żoną mówimy, że nadaję się do tego, żeby siadać no dildo. A przy pewnym podnieceniu jestem pewien, że najpierw bym obciągnął i na bank bym usiadł na prawdziwego.
Wszystko przed Tobą, nie pożałujesz jak spróbujesz :)

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Opiszę tak krotko, jak umiem, moje ciekawe doswiadczenie, bo mam ochotę xD

Dobre kilka lat temu konczyła mi się tzw. krajowa. Przyjechała dobra kumpela, mieliśmy iść na klub z muzyką typu techno... Ale nie zostało już nic dla niej. Obiecałem, że pomogę załatwić. Ona tanczyła, ja sterczałem sprytnie w sieni klubu. Jedną kreskę udało mi się juz skołować, ale ona nie zdążyła. Następną zaoferowało nam dwoch chłopakow, sympatycznych, wesołych. Zabrali nas do ciemnego zaułka za klubem i tam poczęstowali. Następnie ten bardziej 'intensywny', wysoki, szczupły student, zaprosił nas oboje na ich mieszkanie. Ona pojechała z nimi taksowką, ja (nie było miejsca?_ zbiorkomem. Nie pamiętam dokładnie szczegółów przyjścia, ale pamiętam, że jeszcze tam było sypane xD
Graliśmy w rozbieranego pokera. W ktoryms momencie wielu z nas było już w samych majteczkach. Wiktor (tak było na imię temu chłopcu wysokiemu) był tak rozochocony, że nagle zsunął do połowy ud swoje bokserki i zobaczyliśmy jego członka - nie stał, ale ciekawił xD Innym razem podszedł i pocałował mnie. Ogólnie leciał na moją koleżankę, po prostu był porobiony... Ja jednak zacząłem lecieć na niego, ponieważ po raz pierwszy dostałem pocałunek od faceta i mi to zaimponowało... Tak samo jak jego ekstrawertyczna natura i wesołość oraz gościnność. W mieszkaniu było kilku studentów - mężczyzn (pozniej pojawily się też inne laski xD). Moja koleżanka, jak nie ona, oburzona siedziała gdzieś i narzekała, że siedzi z samymi facetami rozebranymi (jej jakos w karty niezle szło). Ja siedziałem obok Wiktora na kanapie i pytałem go o rozległą, zastrupiałą bliznę, którą miał bardzo wysoko na szczycie uda, niemal na kości biodrowej, ale jednak udo. Skaleczył się, kiedy sprawdzał skład dragów jakimś domowej roboty ustrojstwem. Gładziłem go bardzo delikatnie po tej bliznie. Miałem mega ochotę mu obciągnąć, ale już nie było okazji. Za to zrobiłem parę masaży stóp i jakieś inne macanki z braku laku z jego kolegami. Przyjaciolka zaś znalazła sobie chłopaka na parę lat. O nim dodam tylko tyle, że raz u nich na chacie po innej podobnego pokroju imprezie słyszałem, jak ten chłopak jęczy z przyjemności, nad ranem, na porobieniu. Wiele razy pytałem z ciekawosci, co robili, ale wynikało, że chyba w sumie nic xD Napisałem mu wtedy smsa: słyszę, że u was dobrze xD

Takie wspominki, co myslicie?

Mężczyzna

vmith

Cichy Podglądacz
Ja właśnie pod wpływem środków odurzających (Piguła, mefedron) miałem 1 lodzika z kumplem, było bajecznie, chciałbym to powtórzyć...

Mężczyzna

vmith

Cichy Podglądacz
A na trzeźwo nie chciałbyś spróbować?
Tak chciałbym, po prostu 1 raz chyba musiałem z używkami żeby nabrać odwagi. Teraz chce na trzeźwo, świadomie przeżywać tę chwilę 😊 Próbuje od jakiegoś czasu urobić kumpla który nie ma laski od kilku lat, nawet ostatnio zażartował że chyba zmieni orientacje. Widzę w tym małą szansę dla siebie ☺️

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Tak chciałbym, po prostu 1 raz chyba musiałem z używkami żeby nabrać odwagi. Teraz chce na trzeźwo, świadomie przeżywać tę chwilę 😊 Próbuje od jakiegoś czasu urobić kumpla który nie ma laski od kilku lat, nawet ostatnio zażartował że chyba zmieni orientacje. Widzę w tym małą szansę dla siebie ☺️
Jak dobrze to rozegrasz, to masz szansę 😈

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Jak się jest Bi to nie potrzeba żadnych wspomagaczy czy używek żeby mieć chęć na sex z kimś tej samej płci.

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Ja tez nie mam problemow z narkotykami. Pisze w appce i mam na dowoz:) ale tylko thc - dobre segzy sa po tym, mega wrazliwa skora i przyjemnie sie dotyka, orgazmy tez intensywne. Slyszalem ze po extasy jest jeszcze lepiej - mozna zwdrzec kolana i lokcie. Namowie zone i dam wam znac. A co do ssania kutasow po ciezkich dragach to nie wiem. Ale serotonina, endorfina i cycolina dzialaja pewnie podobnie bo czasem sobie fantazjujemy co bysmy zrobili z drugim typem. Szczerze polecam DVP - no ogien w cipie dla kazdego zaangazowanego.

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Jak się jest Bi to nie potrzeba żadnych wspomagaczy czy używek żeby mieć chęć na sex z kimś tej samej płci.
Nie zgodzę się do końca. Niektórzy nie mają problemu z przyznaniem się przed samym sobą, że jest się bi, a inni wręcz odwrotnie. Potrzebują wspomagacza żeby to zaczęło do nich docierać. Brakuje im odwagi.