• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Największy wytrysk jaki przyjęłyście/daliście?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Ja też po przerwie tygodniowej, jak w fotelu siadłem całkiem rano to aż mi pod pachę trysnęło oczywiście oglądając film jak 3 penisy przyjmowała w siebie kobieta i wszystkie w podwozie: 2 w cipkę i 1 w tyłek :) tak mnie jakoś naleciało :)

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Dorzucę trochę naukowego podejścia: ilość zależy od:

- nawodnienia organizmu
-czasu podniecenia przed wytryskiem
- czasu abstynencji

Nawodnienie - nie ma co wyjaśniać. Jeżeli organizm jest nawodniony to nie oszczędza na utracie cennej wody, która jest podstawowym składnikiem ejakulatu.

- czas podniecenia - to nie jest tak, że mężczyzna ciągle produkuje spermę. Ciągle produkuje plemniki, które tuż przed orgazmem są domieszkowane do preparatu. Ten preparat będący źródłem witamin, hormonów i minetałów niezbędnych do życia plemnikom mężczyzna produkuje gdy jest podniecony. Jeśli od rana jest nakręcony, bo partnerka zapowiedziała seks, myśli o tym, czuję podniecenie - to wystarczy by gruczoły (jest ich kilka - każdy produkuje część ejakulatu)rozpoczeły produkcję składników spermy.

- czas absencji ma takie znaczenie, że u mężczyzny wraz z brakiem seksu narasta na niego ochota. To powoduje, że zaczyna produkcję składników nasienia wcześniej, bo z racji "wyposzczenia" jest nakręcony na seks, na który czeka od długiego czasu.

Także panowie - pić. Wodę, dużo witamin (to ma wpływ), jeśli wiecie, że dziś będzie seks - nakręcać się. Poczuć to lekkie ciepło tam na dole - to znaczy że fabryka zaczęła pracę. Oczywiście nie będzie tak, że im dłużej chodzicie nakręceni tym więcej będzie - gruczoły jak i "rurki" mają ograniczoną pojemność i tu już wchodzi indywidualna fizjologia i budowa ciała mężczyzny. Jeden strzela 10 razy, drugi 3-5. Strzelacie tyle razy, ile organizm wyprodukował płynnych składników ale zależy to w większości od indywidualnych cech fizjologicznych. Organizm się ile razy na wyeołać skurcz mięśni, króre powidują wyrzut nasienia.