• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Najlepsze" teksty na podryw usłyszane od facetów

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Ten tekst dotyczy znajomej - w szkole średniej usłyszała od chłopaka:

"Przepraszam, masz przy sobie młotek?"

Nie pamiętam jak podryw potoczył się dalej, ale udało mu się i byli parą przez kilka miesięcy. Pamiętam natomiast, że zerwali się, bo nie bawiło jej poczucie humoru tego chłopaka. Nie wiem czy jakąkolwiek dziewczynę by to bawiło, bo jak siedziała to np. publicznie podbiegał do niej z fiutkiem na wierzchu i uderzał ją szybko w twarz. Pamiętam, że tę sztuczkę nazywał "papuga". Debil. No, ale czego ona się spodziewała po nim to nie wiem.

Mężczyzna

Łotr

Nowicjusz
@Agness ja w podobnym stylu kiedyś wpakowałem się w 4 letni związek :) Zapytałem o zapalniczkę, mimo że miałem swoją w kieszeni. Każdy tekst na otwarcie, który ma prowadzić do dalszej rozmowy i działa jest ok.

Co do dalszego wywodu o papudze itd... to z tym się nie utożsamię. Faktycznie osobliwe poczucie humoru. :ROFLMAO:

Kobieta

D'Arc

Instruktor seksu
Garść żenuł z neta 😝 (podobno prawdziwe):

"-Mój magiczny zegarek mowi, że nie masz majtek.
-ale ja mam majtki.
-kurwa spieszy się o 2h."

"Cześć, co studiujesz bo ja kulturę i sztukę, ale jak widzę taką sztukę jak Ty to zapominam o kulturze xD"

"Lubisz historię? Bo mam tutaj małego powstańca"

"Bolą cię nogi? Bo cały dzień chodziłaś po mojej głowie"

"Cześć, ty też jedziesz tym pociągiem?" 😂😂😂

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Albo "czy byłaby pani tak uprzejma i wskazała mi drogę do dworca, bo czuję, że pociąg do pani jest już gotowy do odjazdu".

Kobieta

D'Arc

Instruktor seksu
@Łotr wyobraziłam to sobie 😂
got-a-light-handsome.gif

Chyba, że bliżej Ci do tego 😂
1t3c3d.jpg

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Garść żenuł z neta 😝 (podobno prawdziwe):

"-Mój magiczny zegarek mowi, że nie masz majtek.
-ale ja mam majtki.
-kurwa spieszy się o 2h."

"Cześć, co studiujesz bo ja kulturę i sztukę, ale jak widzę taką sztukę jak Ty to zapominam o kulturze xD"

"Lubisz historię? Bo mam tutaj małego powstańca"

"Bolą cię nogi? Bo cały dzień chodziłaś po mojej głowie"

"Cześć, ty też jedziesz tym pociągiem?" 😂😂😂
Jeszcze dwa klasyki: "Czy bolało, jak spadłaś z nieba?" i "Twoi rodzice musieli być złodziejami, bo ukradli wszystkie gwiazdy i włożyli je w twoje oczy”

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Ja i tak najlepiej wspominam kultowy tekst z liceum, kiedy jesienią brało się kasztany, rzucało dziewczynom pod nogi i podchodziło z tym szelmowskim uśmiechem i pytało:

- Hej, mała. Czy to Twój kasztan?
Kurtyna.

Plot twist.
Raz się udało, ale to chyba był przypadek plus dodatek alkoholu xD

Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Ja i tak najlepiej wspominam kultowy tekst z liceum, kiedy jesienią brało się kasztany, rzucało dziewczynom pod nogi i podchodziło z tym szelmowskim uśmiechem i pytało:

- Hej, mała. Czy to Twój kasztan?
Kurtyna.

Plot twist.
Raz się udało, ale to chyba był przypadek plus dodatek alkoholu xD
Na trzeżwe nie działa:unsure:

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Na trzeżwe nie działa:unsure:
Działa w sumie jak wszystkie żenujące teksty xD

Jak trafisz w humor i dziewczyna się zaśmieje albo rzuci jakąś ripostą i wywiąże się z tego rozmowa - to zadziałało.

O wszystkich pozostałych przypadkach lepiej nie wspominać 😂