• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Najlepsze" teksty na podryw usłyszane od facetów

Kobieta

xxxxxxxx

Cichy Podglądacz
"Moja mowa będzie krótka:
Powiedz jak się dostac do twego ogródka."

oraz

"Wyprowadzisz mnie tak jak pieska" - przy spacerze z psem.

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Ten tekst dotyczy znajomej - w szkole średniej usłyszała od chłopaka:

"Przepraszam, masz przy sobie młotek?"

Nie pamiętam jak podryw potoczył się dalej, ale udało mu się i byli parą przez kilka miesięcy. Pamiętam natomiast, że zerwali się, bo nie bawiło jej poczucie humoru tego chłopaka. Nie wiem czy jakąkolwiek dziewczynę by to bawiło, bo jak siedziała to np. publicznie podbiegał do niej z fiutkiem na wierzchu i uderzał ją szybko w twarz. Pamiętam, że tę sztuczkę nazywał "papuga". Debil. No, ale czego ona się spodziewała po nim to nie wiem.

Mężczyzna

Łotr

Cichy Podglądacz
@Agness ja w podobnym stylu kiedyś wpakowałem się w 4 letni związek :) Zapytałem o zapalniczkę, mimo że miałem swoją w kieszeni. Każdy tekst na otwarcie, który ma prowadzić do dalszej rozmowy i działa jest ok.

Co do dalszego wywodu o papudze itd... to z tym się nie utożsamię. Faktycznie osobliwe poczucie humoru. :ROFLMAO: