• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Najlepsze" teksty na podryw usłyszane od facetów

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Ja to teraz czekam jak za chwilę krótsza czy dłuższą będą leciały podrywy za pomocą sztucznej inteligencji. :D

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ja to teraz czekam jak za chwilę krótsza czy dłuższą będą leciały podrywy za pomocą sztucznej inteligencji. :D
..... o ile już nie lecą :)

Przypomina mi się opowiadanie Stanisława Lema "Elektrybałt Trurla" - skubaniec doskonale przewidział przyszłość na całe dekady naprzód.... :)

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Cytat z poezji zawsze fajnie "podbija" ekspresję w liście/mailu/wiadomości, którą piszemy do drugiej osoby (oczywiście pamiętać nalezy o właściwym doborze do kontekstu). Sam tak nieraz robiłem i robię. Nie każdy z nas jest poetą, nie każdy umie ładnie dobrać słowa - ale należy zawsze autora cytatu podać. Z czystej przyzwoitości.
Jeśli zacytuję swój własny liryk - bo sam też coś tam piszę - autora nie podaję :) Jeśli dam czyjś cytat - w nawiasie piszę autora i tytuł wiersza, z którego werset zaczerpnąłem.
Proste :)
Przez Ciebie coraz częściej myślę o zmianie orientacji 😜

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
A wracając do tematu, kiedyś na jedynym kursie, który powodował, że wieczorami padliśmy ze zmęczenia i byliśmy cali obolali, kumpel dla żartu próbował podrywać na tekst " wysmarujesz mnie wieczorem bengajem?". Miny dziewczyny bezcenne, nie miały poczucia humoru 😁

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
A wracając do tematu, kiedyś na jedynym kursie, który powodował, że wieczorami padliśmy ze zmęczenia i byliśmy cali obolali, kumpel dla żartu próbował podrywać na tekst " wysmarujesz mnie wieczorem bengajem?". Miny dziewczyny bezcenne, nie miały poczucia humoru 😁
Pamiętam jak kiedyś jechałem nocnym pociągiem do Poznania. W przedziale prócz mnie siedziało dwóch gości i po drodze dosiadła się jakaś dziewczyna. Jeden z nich zaczął ją podrywać opowiadając tak zwane "kawały z brodą". Z tym, ze ta broda była tak długa jak stąd do Glesgoł. a z takich dowcipów śmiano się pół wieku wstecz - a i to z grzeczności.
W przerwach walił teksty w rodzaju "nawet ładnie wyglądasz" czy "wiesz, bo ja do Poznania jadę".
No i wstali w pewnym momencie wstali, gdzieś poszli, nie było ich z pół godziny.

Znaczy - zadziałało :) :)

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Pamiętam jak kiedyś jechałem nocnym pociągiem do Poznania. W przedziale prócz mnie siedziało dwóch gości i po drodze dosiadła się jakaś dziewczyna. Jeden z nich zaczął ją podrywać opowiadając tak zwane "kawały z brodą". Z tym, ze ta broda była tak długa jak stąd do Glesgoł. a z takich dowcipów śmiano się pół wieku wstecz - a i to z grzeczności.
W przerwach walił teksty w rodzaju "nawet ładnie wyglądasz" czy "wiesz, bo ja do Poznania jadę".
No i wstali w pewnym momencie wstali, gdzieś poszli, nie było ich z pół godziny.

Znaczy - zadziałało :) :)
Nie ważne jak, ważne że działa 😂