• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

"Najlepsze" teksty na podryw usłyszane od facetów

Kobieta

hotkaa91

Nowicjusz
Dziewczyny, wypisujcie teksty jakimi faceci usiłują Was podrywać.
Oczywiście mam na myśli te najbardziej głupie, żenujące, prymitywne itp.. 😂

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Ja usłyszałam kiedyś w galerii:
"Przepraszam, usłyszałem, ze rozmawiała Pani z mężem przez telefon wiec wiem, ze jest Pani zajęta i nie mam szans i się nie narzucam, ale mogłaby mi Pani sprzedać swoje skarpetki?"

To nie do końca podryw, ale byłam wtedy przerażona, bo facet podsłuchiwał ewidentnie rozmowę moją i pomyslalam czy to nie jakis stalker. Potem jeszcze mi wyjechał z tymi skarpetkami. Dzwoniłam po kuzyna który mnie odwiózł do domu wtedy, bo aż mi ręce sie trzęsły. Dramat.

A z innych historii to podrywał mnie kiedyś chłopak wierszami, ale zupełnie przypadkiem je znałam i wiedziałam, ze nie sa jego i ktos inny je pisał. 🤣

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ja usłyszałam kiedyś w galerii:
"Przepraszam, usłyszałem, ze rozmawiała Pani z mężem przez telefon wiec wiem, ze jest Pani zajęta i nie mam szans i się nie narzucam, ale mogłaby mi Pani sprzedać swoje skarpetki?"

To nie do końca podryw, ale byłam wtedy przerażona, bo facet podsłuchiwał ewidentnie rozmowę moją i pomyslalam czy to nie jakis stalker. Potem jeszcze mi wyjechał z tymi skarpetkami. Dzwoniłam po kuzyna który mnie odwiózł do domu wtedy, bo aż mi ręce sie trzęsły. Dramat.
Może po prostu miał bzika w temacie różnych fikuśnych skarpetek, jak ja... ? :) :) Ale ja osobiście używek od kogoś bym nie kupił, zamawiam nowe :)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
A z innych historii to podrywał mnie kiedyś chłopak wierszami, ale zupełnie przypadkiem je znałam i wiedziałam, ze nie sa jego i ktos inny je pisał. 🤣
A... to już nieładnie, niehonorowo :)
Jak ja już zdecyduję się na podryw - to na swoją własną twórczość. Kwestia, czy zadziała, czy nie..... nie każda pani dziś wrażliwa na subtelne nadużycia intelektualne :D

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
A... to już nieładnie, niehonorowo :)
Jak ja już zdecyduję się na podryw - to na swoją własną twórczość. Kwestia, czy zadziała, czy nie..... nie każda pani dziś wrażliwa na subtelne nadużycia intelektualne :D
No właśnie. Lepszy marny oryginał, ale z serca niz piękna przywłaszczona twórczość. :)

Chyba raczej fetyszysta ubrań, któremu akurat wpadłaś w oko w tamtej galerii. Nie ma powodu popadać w paranoję z powodu takiego kolesia.
Nie bede ryzykowała. 😜

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Kiedyś planuję podejść do dziewczyny z tekstem "Hej maleńka, czas zapłacić czynsz za mieszkanie w moim sercu". Nic bardziej żenującego od faceta nie usłyszycie.
Oj znalazłoby się nie jedno 😉
Znaczy, że najlepszym tekstem na podryw jest milczenie.
Zgodnie zresztą ze starą zasadą "milczenie jest złotem".
Albo " mniej słów mniej błędów". 😁

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Ale to nie ja stwierdziłem, że to skurw .... Zarówno użycie cudzych wierszy jak i granie czyjejś muzyki jest ok pod warunkiem, że nie przypisujemy sobie autorstwa tego, co odtwarzamy.
Poważnie pisząc to nie rozumiem tego oburzenia, że ktoś zwróci się wierszem. Cudzym. Ale wierszem.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Dokładnie tak było. Użycie ich nie bylo problemem tylko przypisywanie sobie ich autorstwa. ;)
Cytat z poezji zawsze fajnie "podbija" ekspresję w liście/mailu/wiadomości, którą piszemy do drugiej osoby (oczywiście pamiętać nalezy o właściwym doborze do kontekstu). Sam tak nieraz robiłem i robię. Nie każdy z nas jest poetą, nie każdy umie ładnie dobrać słowa - ale należy zawsze autora cytatu podać. Z czystej przyzwoitości.
Jeśli zacytuję swój własny liryk - bo sam też coś tam piszę - autora nie podaję :) Jeśli dam czyjś cytat - w nawiasie piszę autora i tytuł wiersza, z którego werset zaczerpnąłem.
Proste :)