• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najlepsza pozycja do robienia loda

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Widziałem jak robiony jest na stojąco. W lewej dłoni wafelek a w prawej wajchę od automatu. W zależności od zamówienia robi małego albo dużego.

Mężczyzna

lndmn9

Cichy Podglądacz
To zalezy od nastroju, czasem leniwie rozsiadam sie w fotelu, kobieta powolutku delektuje sie penisem kleczac przede mna, a czasem facefucking w roznych pozycjach😈

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Generalnie przyznam nieskromnie wiele kobiet mi oblodziło ale najbardziej satysfakcjonowało jak klękła i to jeszcze taka co mi się podobała

Mężczyzna

MonsieurBaguette

Nowicjusz
1. Na siedząco, kobieta klęczy - preferuję na dłuższe ssanie, jest wygodnie, można podwinąć nogi do zejścia niżej, możliwy kontakt wzrokowy, fajnie kiedy jest lustro i mogę popatrzeć na tyłek albo seksowny outfit. Na końcówkę raczej wstaję, od razu wie że robi się poważnie.

2. Ja leżę, kobieta klęcząca z boku - szczególnie przyjemnie jako przerywnik między pozycjami - kobieta nie mogąca się powstrzymać przed skosztowaniem kutasa obtoczonego w jej sokach to fajny bodziec psychiczny. Do tego wygodny dostęp do miętoszenia cycków, cipki czy klapsów.

3. a właściwie 69. Bo uwielbiam ten widok i mogę lizać wyeksponowany tyłek mając penisa zapakowanego po kule w ustach partnerki.

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Lubię jak szmatka przede mną klęczy i ja ją trzymam za głowę, żeby wiedziała kto tu nad kim dominuje