• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej pojechane perwersje

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
A ja napiszę tak dla humoru
1. widzę =sex
2.poznałem =sex
3. dłuższe poznanie= koleżeństwo
4. koleżeństwo = znajomość
5. znajomość = przyjaźń
6. przyjaźń = sex
😉😁

Mężczyzna

radek1820

Cichy Podglądacz
Ja mam fantazje żeby poznać kobietę najlepiej dojrzała bardzo dominująca żeby zrobiła sobie ze mnie swoją seksualną zabawkę a ja grzecznie bym wykonywał jej rozkaz nawet najbardziej odjechany

trybel1

Biegły Uwodziciel
Kiedyś na wczasach "Matki z dzieckiem" molestowała mnie, tam poznana koleżanka mojej mamy , z domku obok.
Siadała obok mnie i kiedy nikt nie widział głaskała mnie po jajkach pod stołem i bawiła się moim kutasem , wsuwając dłoń przez nogawkę moich luźnych szortów
Miałem jakieś ze 14 lat wtedy może i byłem w niebie

Kobieta

Laura_Laurka

Cichy Podglądacz
Spuścić się na śpiące koleżanki córki po imprezie.
Ojcu jednej z moich koleżanek chętnie bym na to pozwoliła. Jest dobrze zbudowany, pracuje fizycznie i dodatkowo chodzi na siłownię. Nie raz fantazjowałam jak zaprasza mnie na krótką chwilę do łazienki albo salonu w czasie nocowania u koleżanki kiedy inni domownicy śpią...

Mężczyzna

DosyćZboczony

Cichy Podglądacz
Moja fantazja nie jest może szczególnie pojechana ale marzy mi się seks z dziewicą ale wyłącznie oralny i analny :)
W tej fantazji cipka pozostaje jedyną dziurką, która nie zostanie spenetrowana.

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Ojcu jednej z moich koleżanek chętnie bym na to pozwoliła. Jest dobrze zbudowany, pracuje fizycznie i dodatkowo chodzi na siłownię. Nie raz fantazjowałam jak zaprasza mnie na krótką chwilę do łazienki albo salonu w czasie nocowania u koleżanki kiedy inni domownicy śpią...
Napisałem o czymś podobnym opowiadanie. Ostatnia część chyba dzisiaj się ukaże

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Chciałbym móc pieprzyc swoją pierwszą dziewczynę, ale mając doświadczenie, jakie mam teraz. Oboje byliśmy wtedy bardzo młodzi, ona była chętna, mieliśmy wspólnie swój pierwszy raz. Teraz chciałbym dać jej taką rozkosz (i sobie też) jakiej nie potrafiłem dać wtedy z racji braku doświadczenia.

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Chciałbym móc pieprzyc swoją pierwszą dziewczynę, ale mając doświadczenie, jakie mam teraz. Oboje byliśmy wtedy bardzo młodzi, ona była chętna, mieliśmy wspólnie swój pierwszy raz. Teraz chciałbym dać jej taką rozkosz (i sobie też) jakiej nie potrafiłem dać wtedy z racji braku doświadczenia.
O to to. Mnie przy pierwszej opadł tak, że próby wskrzeszenia Łazarza spełzły na niczym. Chciałbym mieć teraz drugą szansę żeby jej dogodzić.