Czasem z tego żartowała przez jakiś czasZ bólem serca muszę umniejszyć Twojej perwersjiwróce do wyższej oceny jak skopiujesz czynność i zawalisz sobie teraz przy żonie kolegi
ciekawe czy o tym myśli jak Cię widzi.

Czasem z tego żartowała przez jakiś czasZ bólem serca muszę umniejszyć Twojej perwersjiwróce do wyższej oceny jak skopiujesz czynność i zawalisz sobie teraz przy żonie kolegi
ciekawe czy o tym myśli jak Cię widzi.
I super. Takie babeczki luźne to ja lubię.Czasem z tego żartowała przez jakiś czas![]()
A nie korci Cię tak zrobić coś... w kierunku żeby to powtóżyć ???? Mnie zawsze pcha taka cheć więcej więcejCzasem z tego żartowała przez jakiś czas![]()
Korci ale to już nie te lata co za młodu, wtedy można było robić głupotyA nie korci Cię tak zrobić coś... w kierunku żeby to powtóżyć ???? Mnie zawsze pcha taka cheć więcej więcej
Gdyby przyszło im do głowy to samo, co Mistress Mavce, to miałbyś przerąbane.jestem kompletnie zdany na ich łaskę, mogą robić z moim nagim ciałem co chcą
Przynajmniej dziewczyna szczera. Poszłabym o zakład że dużo fantazji jest niezgodnych z prawem. Tylko nikt się nie przyznaje.Gdyby przyszło im do głowy to samo, co Mistress Mavce, to miałbyś przerąbane.
- YouTube
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.www.youtube.com
To jest też część fantazji. Nie wszystkie powinny być spełniane.Przynajmniej dziewczyna szczera. Poszłabym o zakład że dużo fantazji jest niezgodnych z prawem. Tylko nikt się nie przyznaje.
Janosika na takim powieszono!!!Duża uległość z mojej strony. Posłuszeństwo.
W miejscu publicznym. Miałam w sobie hak analny. Przedłużony. Był przyczepiony do obroży. Miałam na sobie pończochy, koronkową bieliznę, mini sukienkę, kozaki do połowy uda na wysokiej szpilce, płaszczyk. I tak poszliśmy do restauracji na kolację.
Taki gadżet:
![]()
Na pewno nie na takim.Janosika na takim powieszono!!!
No nie na tym, ale coś podobnego.Na pewno nie na takim.
Oczywiście, że nie tym. Ten jest TYLKO mójNo nie na tym, ale coś podobnego.![]()
To tylko żarty. Tobie tez miłego dniaOczywiście, że nie tym. Ten jest TYLKO mój
Poza tym mój hak nie jest w ogóle ostry (na szczęście) i daje dużo ciekawych i przyjemnych doznań.
Miłego dnia życzę Tobie.
Spuściłem się na wyprane majtki teściowej (47) a dokładniej na kroczę , jak je założy to moje nasienie będzie na jej cipie, jara mnie toJakie najbardziej pojechane perwersje macie w głowach lub już zrealizowaliście?![]()
Kobieta ujeżdżająca analnie dildo, które trzymam w ustach, jednocześnie dopuszczającą ( sikająca) w trakcie.Jakie najbardziej pojechane perwersje macie w głowach lub już zrealizowaliście?![]()
Jestem pewny że mieli ochotę Cię wyruchać. Ja miałem fantazje i każdej koleżance z klasy że ściagam jej majtki i nasadzane ja na swojego drąga. Pomyśl sobie że gdzieś tak 70 % facetów którzy patrzą dłużej niż 3 sekundy po oderwaniu wzroku od Ciebie już cię oceniło i mają jakieś wyobrażenie o Twoim ciele i co by z nim zrobiłoWidzę, ze panowie mają tu wiele fantazji o koleżankach ze szkoły, ciekawi mnie czy o mnie tez tak fantazjowali koledzy żeby wyruchać mnie na wf.
Ja mam koleżankę pielęgniarkę, fantazjowalam kiedyś, ze tez jestem taka pielęgniarką, sexy ubraną i obciagam Panom na oddziale albo daje im wsadzić w moją dupkę jesli mają taką potrzebę będąc z daleka od swoich żon.
Jestem pewny że mieli ochotę Cię wyruchać. Ja miałem fantazje i każdej koleżance z klasy że ściagam jej majtki i nasadzane ja na swojego drąga. Pomyśl sobie że gdzieś tak 70 % facetów którzy patrzą dłużej niż 3 sekundy po oderwaniu wzroku od Ciebie już cię oceniło i mają jakieś wyobrażenie o Twoim ciele i co by z nim zrobiło