• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Najbardziej ekstremalny seks jaki udało wam się uprawiać?

Mężczyzna

Wtedy

Cichy Podglądacz
1. Trójkąt z małżeństwem (ok40-45 lat mieli), które poznałem. Bardzo mili. Kilka razy się spotkaliśmy. Zabawialiśmy się trochę (od seksu gdzie Pan oglądał jak zabawiam się z jego żoną, przez klapsy, podduszenia, wiązania, zabawy wszyscy razem, podwójna penetracja itd, nawet spróbowaliśmy trochę elementów bi). Kilka raz pół nocy kochania wspólnego, później ciężko było wrócić do domu.

2. Seks w pracy. Kilka razy zabawialiśmy się z pewną dziewczyną w pracy. Od loda przez seks. Żaden współpracownik chyba nas nie nakrył.

3. Seks w przymierzalni w sklepie pełen ludzi. Szybka akcja była kiedy moja eks przymierzała sukienkę. Przymierzalnia była na zasłony więc w każdej chwili mógł ktoś zaglądnąć. Doszedłem na nią i na tą sukienkę którą później oddała na wieszak przed przymierzalnie.

4. Jeszcze na studiach była dziewczyna robiła mi loda po jej zajęciach na terenie uczeni. Staliśmy tyłem do wejścia, więc raczej nas nie było widać, ale trochę adrenaliny było. Pamiętam wtedy, że po tym mnie zmiotło (za dużo doszedłem jej w buzi), że ciężko było mi się dobudzić żeby jechać z powrotem.

5. Kilka razy miałem robionego loda podczas jazdy. Raz w korku jak stałem, raz na autostradzie podczas jazdy. Fajne uczucie, ale nie wiem czy polecam ze względu na bezpieczeństwo

Mężczyzna

milymarcin

Seks Praktykant
Ekstremalny jaki widziałem: brat kolegi wrócił fiatem maluchem bez przedniej szyby. Dziewczyna mu ją wypchnęła na zewnątrz nogami.

Mężczyzna

MadZed79

Seks Praktykant
Za czasów wczesnej nastolatki, kiedy jeszcze widziałam seks przez różowe okulary postanowiłam jak w romantycznym filmie spędzić rozkoszne chwile na polu wśród łanów zbóż. Piękne, lipcowe popołudnie, dwójka wybrańców na rowerach przemierzająca polną drogę. Po wytypowaniu idealnego miejsca puściliśmy się w wir namiętności. Jakież było moja zaskoczenie po kilku minutach kiedy zamiast rozkoszy oczy miałam napuchnięte jak Gołota po walce bokserskiej, gile z nosa wisiały aż do brody, a na dekolcie miałam czerwone plamy jak po oparzeniu. O reakcji na ten stan mojego chłopaka nie wspominam bo był bliski zawału.
Tak oto romantyczna randka na polu uświadomiła mi, że mam reakcję krzyżową na pyłki zbóż ;)
Miałem podobnie 6 lat temu. Przyjechałem do kobiety, po harcach położyliśmy się a za niecałe 10 minut leciała do apteczki po zastrzyk, bo mi się drogi oddechowe zaciskały i zamiast oddychać to świszczałem :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: , alergia na drzewo sandałowe w jej perfumach i kocią sierść w domu. 5 dni później poskładałem nowe łóżko ikeowe, położyliśmy się spać i kolejny raz mi wbijała zastrzyk w dupę. Po rozpakowaniu z kartonów i folii listwowych wypełniaczy ram łóżka, uwolniły się estry zapachowe klejów od tych łuków pod materac i mnie dusiły :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:. Dobrze że miała zastrzyki, bo inaczej by mnie do siebie do roboty na pogotowie wiozła :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: