Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Monolog mężczyzny skierowany do kobiety Nagranie miało zachęcać do masturbacji i poprawiać samopoczucie kobiety, ale nigdy nie zostało przetestowane.
Bardzo proszę o ocenę, uwagi itp.
Co się podoba a co nie.
Będę wdzięczny za wszystkie uwagi.
Odsłuchałem, ale jako facet mogę tylko zachęcić panie do posłuchania, nic więcej. Chciałbym mieć głos tego gościa. Panie posłuchajcie i wydajcie wiążącą opinię.
zbyt mocne panowanie nad głosem, tzn. zbyt mocno to jest odczuwalne, ale ogólnie nie ma co się czepiać, no może poza oddechem, ale tu akurat winą jest ustawienie mikrofonu, zbyt blisko.
Dzięki. To pierwsze jego podejście do tematu.czy nagranie działało na Twoje myśli?
Czy wywoływało podniecenie. Nagranie było częścią projektu o kobiecej masturbacji które umarło, ale pomyślałem że podzielę się kilkoma opowiadaniami które mi zostały.
Chyba się nie dowiemy.A szkoda. Nie lubią się dzielić swoimi odczuciami i być może preferują spontaniczną masturbację niż sterowaną przez faceta. Przepraszam, że wciąłem się nieproszony Danio, ale mam nadzieję, że zrozumiałeś moje intencje.
Czy wywoływało podniecenie. Nagranie było częścią projektu o kobiecej masturbacji które umarło, ale pomyślałem że podzielę się kilkoma opowiadaniami które mi zostały.
zwyczajnie nie mam czasu ani śledzić forum, ani pisać, w międzyczasie wpadam.
Co do masturbacji, nie, czasami to kwestia doboru słów, odpowiedniego faceta, a dokładnie tego jeśli wie co na mnie działa. Spontaniczny owszem jest świetny, ale jestem w stanie się "poddać" sugestii. A może zwyczajnie lubię gierki słowne z odpowiednim towarzystwem
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.