Super, też mnie to jara. A możesz powiedzieć coś więcej, jak to u Ciebie się objawia?no cóż, powiem śmiało, że mam do tego słabość. Mój mąż tez mnie taką lubi ..... macie też tak ?
Właśnie, prosektoryjna, ginekololgiczna, lekarza, lekarki, sanitariusza, sanitariuszki czy jaka?Może zabiegi medyczne w nagości?Chodzi o np wizytę u lekarza czy o coś innego?
Ale jako strona odgrywająca rolę pacjentki, czy również po drugiej stronie stetoskopu?mam do tego słabość.
tak badanie np. ginekologiczne ..... możliwości jest wiele ....Chodzi o np wizytę u lekarza czy o coś innego?
Badanie perrectum warto robić w celach prozdrowotnych. Poza tym podobno nie tylko urolog je wykonuje ale też lekarz rodzinny, tyle że... nie wyobrażam sobie takiego badania przeprowadzanego przez moją lekarkę rodzinną, która zna mnie od dziecka Ale jakaś pani urolog? Nie miałbym większego problemu.Mi się marzy odwiedzić Panią urolog lub Panią doktor, która zrobi mi badanie prostaty perectum
A czy płeć lekarza ma dla Ciebie znaczenie w takim kontekście?lubię być pacjentką, lubię od zwykłego badania, zabiegi w nagości, badania ginekologiczne
Może nie jestem przykładem reprezentatywnym dla tego forum, bo jednak spóźniający się prawik (29 lat), ale podnieca mnie wyobrażanie sobie np. kobiety z rozmysłem prowokującej ginaa jesteście zazdrośni panowie jak chodzimy do lekarzy panów albo jak oglądają nas studenci ? temat trochę powiązany z pokazywaniem żon, na ile macie świadomość a na ile tego nie akceptujecie .....
Ja nie jestem. Wręcz przeciwnie..a jesteście zazdrośni panowie jak chodzimy do lekarzy panów albo jak oglądają nas studenci ? temat trochę powiązany z pokazywaniem żon, na ile macie świadomość a na ile tego nie akceptujecie .....
fajne coś w tym jest dopowiem z przekąsem .....Może nie jestem przykładem reprezentatywnym dla tego forum, bo jednak spóźniający się prawik (29 lat), ale podnieca mnie wyobrażanie sobie np. kobiety z rozmysłem prowokującej gina
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Publiczna nagość | Ogłoszenia | 40 | |
Nagość w domu. Jak u was jest z nagością? | Porady seksualne | 35 | ||
F | Podniecają bielizna czy kompletna nagość | Fetysze i perwersje | 41 | |
Publiczna nagość | Fantazje erotyczne | 83 | ||
P | poznam nudystów naturystów ludzi lubiących nagość woj śląskie i okolice | Ogłoszenia | 46 |