• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nagi współlokator

Kobieta

SwingWorld

Cichy Podglądacz
Witaj,
Jeśli jesteś hetero, dlaczego zależy Ci na tym, aby zobaczyć penisa swojego współlokatora?
Trochę to dziwne jest. Wyjaśnisz? :)

Pozdrawiam,
Kyro

trybel1

Biegły Uwodziciel
Żaden hetero nie chciałby zobaczyć swego współlokatora nago, bo byłoby to dla niego obrzydliwe :p wiec jesteś Bi
Ja jestem hetero , ale kiedyś po jakimś koncercie piłem z kumplem wódkę w hotelu i wciągaliśmy amfetaminę. Nad ranem położyłem się do łużka i udawałem , że śpię. Kumpel trochę odczekał , zdjął mi spodnie i majtki i zaczął mnie pieścić. Lizał delikatnie moje jajka , ssał kutaska aż trysnąłem cudownie w jego ustach. Wyssał ze mnie ostatnią kropelką
To był najcudowniejszy lodzik w moim życiu. Później leżałem taki podniecny obok niego , a on mnie do rana pieścił.
Wiem , że kiedyś znowu przyjdzie taki dzień , że wsunę kutaska w jego usta.
Podnieca mnie ta fantazja
W rewanżu moģę mu trzepnąć konika :)

Mężczyzna

Emill2233

Cichy Podglądacz
Ja jestem hetero , ale kiedyś po jakimś koncercie piłem z kumplem wódkę w hotelu i wciągaliśmy amfetaminę. Nad ranem położyłem się do łużka i udawałem , że śpię. Kumpel trochę odczekał , zdjął mi spodnie i majtki i zaczął mnie pieścić. Lizał delikatnie moje jajka , ssał kutaska aż trysnąłem cudownie w jego ustach. Wyssał ze mnie ostatnią kropelką
To był najcudowniejszy lodzik w moim życiu. Później leżałem taki podniecny obok niego , a on mnie do rana pieścił.
Wiem , że kiedyś znowu przyjdzie taki dzień , że wsunę kutaska w jego usta.
Podnieca mnie ta fantazja
W rewanżu moģę mu trzepnąć konika :)
Serio serio takie rzeczy się dzieją?