Żaden hetero nie chciałby zobaczyć swego współlokatora nago, bo byłoby to dla niego obrzydliwe wiec jesteś BiJak mam go zobaczyć nago? jestem hetero
On ma dziewczynę a ja obecnie nie mam xdNie jestem bi xd
To wejdź sobie na allegro i kup gumową lalę to też będziesz miał, przestań się już kompromitowaćOn ma dziewczynę a ja obecnie nie mam xd
Jak mam go zobaczyć nago? jestem hetero
To sobie znjadź dziewczynęOn ma dziewczynę a ja obecnie nie mam xd
Niestety nie takie proste znaleźć partnera:/To sobie znjadź dziewczynę
Coś o tym wiemNiestety nie takie proste znaleźć partnera:/
Łatwe. Chyba, że masz wymagania w kosmos.Niestety nie takie proste znaleźć partnera:/
Ja jestem hetero , ale kiedyś po jakimś koncercie piłem z kumplem wódkę w hotelu i wciągaliśmy amfetaminę. Nad ranem położyłem się do łużka i udawałem , że śpię. Kumpel trochę odczekał , zdjął mi spodnie i majtki i zaczął mnie pieścić. Lizał delikatnie moje jajka , ssał kutaska aż trysnąłem cudownie w jego ustach. Wyssał ze mnie ostatnią kropelkąŻaden hetero nie chciałby zobaczyć swego współlokatora nago, bo byłoby to dla niego obrzydliwe wiec jesteś Bi
Serio serio takie rzeczy się dzieją?Ja jestem hetero , ale kiedyś po jakimś koncercie piłem z kumplem wódkę w hotelu i wciągaliśmy amfetaminę. Nad ranem położyłem się do łużka i udawałem , że śpię. Kumpel trochę odczekał , zdjął mi spodnie i majtki i zaczął mnie pieścić. Lizał delikatnie moje jajka , ssał kutaska aż trysnąłem cudownie w jego ustach. Wyssał ze mnie ostatnią kropelką
To był najcudowniejszy lodzik w moim życiu. Później leżałem taki podniecny obok niego , a on mnie do rana pieścił.
Wiem , że kiedyś znowu przyjdzie taki dzień , że wsunę kutaska w jego usta.
Podnieca mnie ta fantazja
W rewanżu moģę mu trzepnąć konika
Czekam na miłość xdTo sobie znjadź dziewczynę
Chciałbym porównać czy ma większego czy mniejszego?Witaj,
Jeśli jesteś hetero, dlaczego zależy Ci na tym, aby zobaczyć penisa swojego współlokatora?
Trochę to dziwne jest. Wyjaśnisz?
Pozdrawiam,
Kyro z bloga SwingWorld.pl
Jeszcze raz przeczytaj definicje słowa hetero oraz biseksualista. Bo chyba jesteś lekko nieświadomy kim jesteśJa jestem hetero
Czyli czy nadaje się na twojego przyszłego męża????Chciałbym porównać czy ma większego czy mniejszego?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Cała Polska Nagi fitness | Ogłoszenia | 16 |