Zresztą sam twój nick mówi za siebie 

Sam JESTEŚ chodzącą OBRAZĄ dla RODZAJU MĘSKIEGO, kutasiarzu. Nie jesteś dorosłym dojrzałym Mężczyzną tylko zwykłą Pizdą w męskim ciele, co udowadniasz każdym swoim spierdolonym wpisem.Więc pozwól że ja odpowiem, obrażać się nie pozwolę jakiejś miętkiej fajce
Śmiecia to zrobili twoi starzy przez dziurkę od klucza bo na pewno to kutasa masz po starym, jebany cwelu.
Gejem nie jestem, ale to i tak byłoby chyba lepsze od bycia jebanym podczłowiekiem jak ty, który rujnuje życie kobiecie lecąc na jej matkę. Kurwa, to jest chore...Idź i popłacz się mamusi, że nikt na forum o seksie, fantazjach i perwersjach nie rozumie Twoich gejowskich upodobań. Jak lubisz w dupę i kręcą cię faceci to szukaj gdzie indziej![]()
Chociaż "chuj" napisałeś poprawnie. XDDDW chuju mam twoje zdanie. Na sam koniec dodam, że jebał cię pies.
Pluć to można na twoich starych, że wysrali coś tak popierdolonego jak ty...Jesteś tak nie dojebany że i w dodatku ślepy. Jak mi pokażesz gdzie w pisowni zrobiłem „świadomy” błąd a nie przez autouzupełnianie przestanę pluć na gówno zwane tobą
Pokaż, że jesteś Mężczyzną i powiedz swojej żonie, iż lecisz na jej matkę - zrób to, ty skończona Pizdo!Ale to już ustaliliśmy że twoja stara była nie doruchana przez tą dziurkę, no i wykluła chłopa co wali konia po kątach. Więc co do srania to twoja stara ma więcej doświadczenia
To jest skończona Pizda, a nie Mężczyzna, więc czego Ty oczekujesz?
@kkapselski już 3 razy pisałeś, że kończysz temat i jakoś Ci nie wychodzi. Ciężko u Ciebie ze słownością![]()
Ja wiele rozumiem, ale wszystko ma swoje granice...@CumhoIic nie zauważyłeś jeszcze, że na tym forum jest pełno fantastów koniobijcow?
tak wiem, ale nie mogę się powstrzymać żeby majciarzowi nie odpisać, lubie od czasu do czasu pocisnąć takiego zjeba jak ten typ
@kkapselski już 3 razy pisałeś, że kończysz temat i jakoś Ci nie wychodzi. Ciężko u Ciebie ze słownością
@CumhoIic nie zauważyłeś jeszcze, że na tym forum jest pełno fantastów koniobijcow?
Jesteś Pizdą, a Pizdy nie potrafią innym cisnąć po Męsku, bo w ogóle nie potrafią czegokolwiek zrobić po Męsku. XDDDtak wiem, ale nie mogę się powstrzymać żeby majciarzowi nie odpisać, lubie od czasu do czasu pocisnąć takiego zjeba jak ten typ
Już znasz zdanie na twój temat. Stara nie była dobrze wyruchana Ty się wyklułeś, baba odeszła bo nie umiała znaleźć w spodniach twojej malinki. Czysty przypadek zjebanego ciulaPokaż, że jesteś Mężczyzną i powiedz swojej żonie, iż lecisz na jej matkę - zrób to, ty skończona Pizdo!
Twoja była żona mówiła co innegoJesteś Pizdą, a Pizdy nie potrafią innym cisnąć po Męsku, bo w ogóle nie potrafią czegokolwiek zrobić po Męsku. XDDD
Ją może walić nawet Mokebe z ziomalami i nie rusza mnie to.Twoja była żona mówiła co innego![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| T | Rozbiorę się przed nieznajomą dziewczyną/dziewczynami do naga - Wrocław | Ogłoszenia | 1 | |
|
|
Naga prawda o żarówce „Centennial Light” | Poza tematem | 20 | |
| J | Naga sesja rpg | Ogłoszenia | 0 | |
| D | Pomocna teściowa | Seks | 20 | |
| Ł | Teściowa | Seks | 2 |