• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Naga teściowa

Mężczyzna

CumhoIic

Cichy Podglądacz
Jesteś bardziej prymitywny niż zakładałem wcześniej...

Swoją drogą jak tu się nie wkurwić, kiedy człowiek wchodzi na forum o seksie z nadzieją na jakiś dojrzały poziom i musi czytać takie pierdolone wysrywy pojebanych ciuli?!

Mentalnie to ty kurwa masz 14 lat, frajerze. Jaka desperatka poleciała na takiego śmiecia jak ty...

Mężczyzna

kkapselski

Cichy Podglądacz
Ojoj ktoś tu zaraz będzie płakał, bo widzę że zaczynamy co raz to ostrzej cisnąć, co raz bardziej chyba boli…
Więc pozwól że ja odpowiem, obrażać się nie pozwolę jakiejś miętkiej fajce

Śmiecia to zrobili twoi starzy przez dziurkę od klucza bo na pewno to kutasa masz po starym, jebany cwelu.

Mężczyzna

CumhoIic

Cichy Podglądacz
Więc pozwól że ja odpowiem, obrażać się nie pozwolę jakiejś miętkiej fajce

Śmiecia to zrobili twoi starzy przez dziurkę od klucza bo na pewno to kutasa masz po starym, jebany cwelu.
Sam JESTEŚ chodzącą OBRAZĄ dla RODZAJU MĘSKIEGO, kutasiarzu. Nie jesteś dorosłym dojrzałym Mężczyzną tylko zwykłą Pizdą w męskim ciele, co udowadniasz każdym swoim spierdolonym wpisem.

Mężczyzna

kkapselski

Cichy Podglądacz
Idź i popłacz się mamusi, że nikt na forum o seksie, fantazjach i perwersjach nie rozumie Twoich gejowskich upodobań. Jak lubisz w dupę i kręcą cię faceci to szukaj gdzie indziej 😉

Mężczyzna

CumhoIic

Cichy Podglądacz
Idź i popłacz się mamusi, że nikt na forum o seksie, fantazjach i perwersjach nie rozumie Twoich gejowskich upodobań. Jak lubisz w dupę i kręcą cię faceci to szukaj gdzie indziej 😉
Gejem nie jestem, ale to i tak byłoby chyba lepsze od bycia jebanym podczłowiekiem jak ty, który rujnuje życie kobiecie lecąc na jej matkę. Kurwa, to jest chore...

Mężczyzna

CumhoIic

Cichy Podglądacz
Niemal wszystko jest lepsze od ślinienia się do matki swojej kobiety, a ty tylko pokazujesz, jakim popierdolonym śmieciem jesteś, który nie zasługuje na swoją kobietę.

Jesteś Szmatą.

Mężczyzna

kkapselski

Cichy Podglądacz
Jesteś tak nie dojebany że i w dodatku ślepy. Jak mi pokażesz gdzie w pisowni zrobiłem „świadomy” błąd a nie przez autouzupełnianie przestanę pluć na gówno zwane tobą

Mężczyzna

kkapselski

Cichy Podglądacz
Ale to już ustaliliśmy że twoja stara była nie doruchana przez tą dziurkę, no i wykluła chłopa co wali konia po kątach. Więc co do srania to twoja stara ma więcej doświadczenia

Mężczyzna

CumhoIic

Cichy Podglądacz
Ale to już ustaliliśmy że twoja stara była nie doruchana przez tą dziurkę, no i wykluła chłopa co wali konia po kątach. Więc co do srania to twoja stara ma więcej doświadczenia
Pokaż, że jesteś Mężczyzną i powiedz swojej żonie, iż lecisz na jej matkę - zrób to, ty skończona Pizdo!

Mężczyzna

kkapselski

Cichy Podglądacz
Pokaż, że jesteś Mężczyzną i powiedz swojej żonie, iż lecisz na jej matkę - zrób to, ty skończona Pizdo!
Już znasz zdanie na twój temat. Stara nie była dobrze wyruchana Ty się wyklułeś, baba odeszła bo nie umiała znaleźć w spodniach twojej malinki. Czysty przypadek zjebanego ciula