A ja co rano bawię się cyckami żony ona śpi to i pizdeczki nie opuszczęJa bardzo często kiedyś (to były czasy) byłem budzony lodzikiem zaj.... te uczucie
A ja co rano bawię się cyckami żony ona śpi to i pizdeczki nie opuszczęJa bardzo często kiedyś (to były czasy) byłem budzony lodzikiem zaj.... te uczucie
Kiedyś miałem taką akcję, wiele lat temu, że nocowałem u znajomej i wypiliśmy trochę. ona usnęła a ja parę godzin bawiłem się jej cyckami a na koniec ułożyłem ja tak żeby widzieć oba i zwalilem sobie siedząc w fotelu przy łóżku. Myślisz że to gwałt?A czy to nie jest gwałt/molestowanie kiedy ona nie może powiedzieć "nie"(np. jest po tabletce"seksu-niespodzianki" albo nieprzytomna)?
Serio pytasz?Kiedyś miałem taką akcję, wiele lat temu, że nocowałem u znajomej i wypiliśmy trochę. ona usnęła a ja parę godzin bawiłem się jej cyckami a na koniec ułożyłem ja tak żeby widzieć oba i zwalilem sobie siedząc w fotelu przy łóżku. Myślisz że to gwałt?
AhaSerio pytasz?
No to tak, dotykanie śpiącej osoby to molestowanie seksualnej.
raczej wszelkie czynności seksualne, wobec osoby, która nie może wyrazić swojego sprzeciwuNo
No to tak, dotykanie śpiącej osoby to molestowanie seksualnej.
W ramach kary na Twoim miejscu zrobił bym sobie kastracjęMyślicie że jestem zwyrodnialcem?
Tez bym tak chciałJa lubię jak się przebudzę i prawie na śpiocha mój wjeżdża uprzednio tylko sliniac cipke ręką popycha mi plecy i nastawia dupe rozchyla pośladki i wchodzi wszystko sie dzieje w jednej chwili a najlepiej jak mnie wepchnie częściowo pod kołdrę i przytrzyma pod nią za wlosy. Lubię być tak wykorzystana ale nie chce mi sie wtedy do końca wybudzać wiec zaciskam cipe i zupelnie się nie ruszam. Jak się spuści wychodzi pod prysznic a ja spie dalej.
Aż mnie krecisz robił bym ci tak kilka razy jednej nocy,.zdarzyło mi się moją kobietę wziąć na śpiocha. nawet gdy mówiła że nie ma ochoty na nic to spuszczałem się jej na twarz czy dupę gdy poszła spać albo lizakiem cipkęJa lubię jak się przebudzę i prawie na śpiocha mój wjeżdża uprzednio tylko sliniac cipke ręką popycha mi plecy i nastawia dupe rozchyla pośladki i wchodzi wszystko sie dzieje w jednej chwili a najlepiej jak mnie wepchnie częściowo pod kołdrę i przytrzyma pod nią za wlosy. Lubię być tak wykorzystana ale nie chce mi sie wtedy do końca wybudzać wiec zaciskam cipe i zupelnie się nie ruszam. Jak się spuści wychodzi pod prysznic a ja spie dalej.
Pewnie ze tak. To normalne, budzisz sie w nocy czy nad ranem i konar plonie to trzeba sobie radzic jak jest jak. Oczywiscie w moim przypadku pytam partnerki czy moge w takich sytuacjach sobie pozwolic.Bawił się ktoś z Was kimś śpiącym? Miałem parę okazji w życiu i wspominam je czasem do dziś. W sumie jedynie piersi mnie kręcą, w sensie nic niżej podczas takich akcji. Ostatnio zacząłem tak robić
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Zabawa na śpiocha | Fetysze i perwersje | 19 |