• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Na śpiocha

Mężczyzna

Nowack1616

Cichy Podglądacz
Bawił się ktoś z Was kimś śpiącym? Miałem parę okazji w życiu i wspominam je czasem do dziś. W sumie jedynie piersi mnie kręcą, w sensie nic niżej podczas takich akcji. Ostatnio zacząłem tak robić żonie :)

trybel1

Biegły Uwodziciel
Prosi żebym poczekał aż zaśnie , bo zawsze ma mokre plecy i pupę , na które zawsze się spuszczam.
Czasem też lubię wkładać w nią paluszki , które wącham i zlizuje z nich jej soczek
Cudownie pachnie jej prześliczna cipka , i bosko smakuje :)

Mężczyzna

Atymsssek

Cichy Podglądacz
Chętnie bym spróbował jak myślicie jaki środek nasenny by wprowadził aż taki w głęboki sen hehe pół żartem pół serio

Kobieta

Pati1991

Cichy Podglądacz
Ja lubię jak się przebudzę i prawie na śpiocha mój wjeżdża uprzednio tylko sliniac cipke ręką popycha mi plecy i nastawia dupe rozchyla pośladki i wchodzi wszystko sie dzieje w jednej chwili a najlepiej jak mnie wepchnie częściowo pod kołdrę i przytrzyma pod nią za wlosy. Lubię być tak wykorzystana ale nie chce mi sie wtedy do końca wybudzać wiec zaciskam cipe i zupelnie się nie ruszam. Jak się spuści wychodzi pod prysznic a ja spie dalej.