"dwoje tworzy związek i wspólnie za niego odpowiada" = "zawsze wina jest wspólna" - oba mają to samo znaczenie i popieraja tezę, także nie rozumiem o co Tobie chodzi?Nie, że zawsze wina jest wspólna. A przynajmniej tak ją sformułowałeś. I jeśli ktoś się zachowa jak ostatnia świnia, to i tak wina partnera.
W końcu się zgadzamyAbsolutny brak argumentów z mojej strony, siła i błyskotliwosć Twojego intelektu wręcz powala...
Też nad tym myślałem ale żona nie chce to dalem spokoj. Miałem troche obawy ale wolalbym z para nieznajomych z innego miasta.Co sądzicie o dzieleniu się Żoną z innym mężczyzną?
Za zgodą obojga partnerów to nie zdrada. Bardziej urozmaicenie codziennego życia.Przykładowo sex w większym gronie to dla was zdrada czy tylko spełnianie fantazji?
Mam taką samą, gdy jest przyzwolenie to nie ma mowy o zdradzie.Za zgodą obojga partnerów to nie zdrada. Bardziej urozmaicenie codziennego życia.
To moja prywatna opinia
nie wiem czy to do mnie, ale jeśli tak to ja z partnerem nie bawię się w układy wielokątne, on woli się do tego nie mieszać i nie widzieć, bo co z oczu to z serca - więc seks grupowy@zaczynają była wymiana partnerów czy sex grupowy?
Bardzo byśmy chcieli ale dogingBardziej chodzi tu o podwójną penetracje .
Super podejście,otwarteNie miałbym nic przeciwko by podzielić się partnerką jeśli miałaby ochotę na dwa baty, bardzo mi się podobają klimaty podwójnej penetracji, więc jak najbardziej.
Hasło klucz: "jeśli miałaby ochotę"Nie miałbym nic przeciwko by podzielić się partnerką jeśli miałaby ochotę na dwa baty, bardzo mi się podobają klimaty podwójnej penetracji, więc jak najbardziej.
Świetne podejście i poczucie humoru,Temat dwóch batów przeszedł na temat zdrady, trochę nie po drodze ale dobra. Zdrada jest fizyczna albo emocjonalna lub wszystko razem. Emocjonalnej zdrady bym nie zniósł, fizyczną może bym wybaczył.. to zależy. Za zdradę kontrolowaną, kupił bym żonie nowy samochód. A wracając do bajki o dwóch batach i jednej księżniczce, to jest to jeden z moich punktów na liście życzeń. Absolutnie nie chcę się do nikogo podłączyć. Czekam jedynie, aż seksualność mojej żony będzie otwarta na takie doznania. Mam nadzieję, że będzie to jeszcze w tym roku
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Na dwa baty | Seks | 0 | ||
L | Kolacja na dwa baty | Opowiadania erotyczne | 2 | |
P | Idealna dziewczyna na dwa baty | Fetysze i perwersje | 6 | |
Opowiadanie erotyczne: dwa penisy, jedne usta | Opowiadania erotyczne | 1 |