• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Mrowienie w jądrach po treningu

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Panowie, sprawa wygląda następująco: po treningu odczuwam mrowienie w jądrach - jak sobie z tym radzić? Czy jest to spowodowane nagromadzeniem testosteronu czy może zwiastuje problemy z kręgosłupem? Mrowienie utrzymuje się od kilku dni. Nie chce poruszać tego tematu z trenerem, bo jest to krępujące. Proszę o poważne odpowiedzi

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Jaki trening? Masz na myśli siłownię i podnoszenie ciężarów? 4-5 razy tygodniowo ćwiczę i nigdy mnie nic w jajach nie mrowiło. Jak nie chcesz powiedzieć trenerowi, to powiedz lekarzowi

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Jaki trening? Masz na myśli siłownię i podnoszenie ciężarów? 4-5 razy tygodniowo ćwiczę i nigdy mnie nic w jajach nie mrowiło. Jak nie chcesz powiedzieć trenerowi, to powiedz lekarzowi
W zasadzie to trening całego ciała, trochę ciężarów, trochę koordynacji ruchowej. Myślałem też o tym, że może to po prostu wyrzut testosteronu i trzeba spuścić. Co sądzisz?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry