• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moje sprawy a'la Tinder

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
@Noigel można było wtedy nawet złowić jakiegoś przystojniaka w komunikacji miejskiej samym spojrzeniem 😍 teraz to nierealne, bo niemal każdy facet jest wpatrzony w swoją komórkę 😭
Ech.... i znowu to "każdy facet"... uwielbiam to "każdy"..... 💗 💓
Tak jakby kobiety tego nie robiły.... Obie płcie robią to samo, rzadko jeżdżę komunikacją miejską, lecz akurat wtedy zwykle słucham muzyki na słuchawkach, więc komóra w kieszeni a nie w łapkach - i me ruchliwe urocze oczka biegają po twarzach współpasażerek celem uchwycenia spojrzonka :) Niestety - każda kobieta wpatrzona w swoją komórkę 😭
W markecie to już w ogóle nie idzie złapać spojrzenia - te oczka rozbiegane po półkach za promocjami i okazjami.... :)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Toż to czysta poezja 😍 życie towarzyskie kwitnie w komunikacji miejskiej, a ja na to nie wpadłem 😂 Może autobusy nie sa dla wszystkichi trzeba sprobowac w pociagach w koncu ktos sie znudzi i zagada.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Toż to czysta poezja 😍 życie towarzyskie kwitnie w komunikacji miejskiej, a ja na to nie wpadłem 😂 Może autobusy nie sa dla wszystkichi trzeba sprobowac w pociagach w koncu ktos sie znudzi i zagada.
No raczej NIE kwitnie :D
Co do pociągów to inna rzecz, kiedyś częściej jeździłem i serio, ludzie w jednym przedziale się fajnie integrowali, sporo fajnych dziewczyn pozagadywałem swego czasu i poodróż mijała miło ;) A teraz jak jadę - to osobówką, takim szynobusem, tam jest jak w KM w sumie, czyli każdy z nosem w ekranie - a ja z muzyką w uszach podziwiam widoki - bo trasa Lublin-Chełm jest dość malownicza. Ewentualnie czytam książkę.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Jest też szansa, że w końcu znudzi nam się Internet, tak jak znudzili się nam na przestrzeni wieków bardowie, śpiewanie psalmów, czytanie XIX wiecznych romansów, oglądanie tv itp. 😁

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Przemek moze powinienes wykorzystac wtedy to co Ci bozia dała, zagrac cos na harmonijce i lapac spojrzenia hurtowo, ja mogłbym wtedy klaskac do rytmu :D jeszcze bym dziarsko krzyknoł Odjeeeezdzamyyy!!!

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Nie znudzi się ludzim internet - a takie "bómery" jak ja, które odmawiają pełnej integracji z wirtualnością nierzeczywistą - w końcu pozdychają :)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ale powiem Wam, że jak natykam się na gitarzystów ulicznych, to zwykle pytam, czy mogę się przyłączyć - i jak trafię na kumatego gościa/gościówę (takiego co nie pyta co to jest akord i tonacja), to dajemy nieźle czadu i podziw w oczach widowni widać i czuć :) Znaczy wrażliwość muzyczna - i całkowita, bo miłość do muzyki generuje wrażliwość na resztę świata - w narodzie nie ginie i nie tylko internety potrafią ludzi porwać i zatrzymać.

Voila, dość offtopu :)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
I cyk! Mandacik za zakłocanie spokoju podczas korzystania z pojazdów szynowych spółki PKP PR :D :D
Z takich szalonych rzeczy w pociagach to rozpalilismy grila miedzy przedzialami wracajac z meczu, drzwi po bokach otwarte i byl to moj najlepszy piknik w zyciu. Oczywiste ze teraz by to nie przeszlo za duzo kamer, ale o harmonijke raczej nikt nie robilby rambarasu

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Z takich szalonych rzeczy w pociagach to rozpalilismy grila miedzy przedzialami wracajac z meczu, drzwi po bokach otwarte i byl to moj najlepszy piknik w zyciu. Oczywiste ze teraz by to nie przeszlo za duzo kamer, ale o harmonijke raczej nikt nie robilby rambarasu
Rozwaliłeś mnie tym grillem..... 🤣 🤣 🤣 Chyba piosenkę o tym zrobię :)

Ostatnia edycja:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry