• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moje sprawy a'la Tinder

Kobieta

kaami

Podrywacz
Tak czytam to i w sumie w jakimś stopniu widzę w tym trochę siebie sprzed z lat.

@Karotka musisz popracować nad pewnością siebie, bo to jest klucz. Pracujesz gdzieś? Przebywanie wśród ludzi pomaga się "wyrobić". Jak kończyłam liceum to byłam bardzo nieśmiała, zahukana, itp. W pierwszej pracy (największa szkoła życia) ludzie mi mówili, że jestem tak cicha, że stojąc 2m ode mnie nie słyszą co mówię do ludzi. Wystarczyło kilka tygodni codziennego kontaktu z ludźmi i byłam dużo pewniejsza siebie, a nawet potrafiłam odpyskować jak ktoś przeginał.

Co prawda nadal nie jestem pewna siebie i mam fobię społeczną, ale trochę żyję na zasadzie YOLO i staram się spotykać z ludźmi jeżeli proponują spotkania. Co ma być to będzie, nie nastawiam się na nic, odmawiam jedynie jak ktoś od razu proponuje seks, takie spotkania nie leżą w kręgu moich zainteresowań. Nie musisz przy kimś jeść, tańczyć itp, umów się na początek na spacer po parku czy zwykłą kawę nawet na wynos. Nie patrz na to czym ktoś przyjedzie, pamiętaj że dziś jest, a jutro nie ma, tak samo może być w drugą stronę, ktoś może nie mieć nic, a jutro będzie pławił się w luksusach. Już pominę fakt, że nawet zwykłych koleżeńskich relacji nie powinno oceniać się przez pryzmat posiadania.

Także dziewczyno zmieniaj mindset i zacznij od małych kroków, nie nastawiaj się od razu na związki czy seks, koleżeńskie relacje też są wartościowe i potrafią podbić poczucie wartości, a to na początek i tak dużo dobrego Ci przyniesie.