• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moje sprawy a'la Tinder

Mężczyzna

radas96

Seks Praktykant
Tylko że żaden nie był z tindera-> jak na moją długoletnią "karierę" na tinderze (4 lata) to nie udało mi się z nikim z tindera spotkać;(
bo przecież szukasz mężczyzny a nie jedynie kandydata do łóżka - ale oni chyba tego nie pojęli i Cię zaszufladkowali :(

Mężczyzna

radas96

Seks Praktykant
No boję się bo obawiam się że będzie od razu seks, całowanie- a ja nie mogę z jednej strony tego wyobrazić że miałabym być tak blisko danej osoby
spokojnie może nie po 2razie ale z czasem się przełamiesz i minie strach - najważniejsze Powoli a będzie dobrze

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Jednak boisz się drugich spotkań jak diabeł święconej wody 😄
Dobre stwierdzenie... mając ~25 lat, zapytałem się znajomej - miała wtedy ~ 34 lata - na którym spotkaniu wg niej jest dobry moment na seks, odparła, że na min. trzecim. Więc skąd takie obawy w ogóle? Poza tym wybierając rozsądnie, nie ma obawy o takie tematy. Mężczyzna potrafi wyczuć czy kobieta miałaby ochotę po jej znakach niewerbalnych, a w najgorszym przypadku zwyczajnie zapyta i nie będzie miał problemu z odmową. Im młodsze dziewczyny, tym bardziej lękowe postawy prezentują i ciągną do bardziej patologicznych facetów, mimo że się ich obawiają. Skąd to się bierze? Nie wiem...

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Gorzej jak będzie myślał że ta odmowa to taka na pół gwizdka, że dana panna chciałaby coś podziałać
Jeśli od początku masz obawy, to znaczy że masz problem i dobierasz facetów wg złego klucza.
Niestety patrząc na Twoje dotychczasowe dokonania tutaj na forum, można wnioskować, że zdecydowanie obcą jest Ci bezpieczna relacja.
Poszukujesz emocji, rozrywki, może trochę adrenaliny.

Przejrzyj sobie poniższe dwie rolki i zastanów się czy są Ci bliskie:

Tą też możesz obejrzeć, choć dołączam z pozdrowieniami i ukłonami dla kolegów < 180cm - poprzeczka poszła wyżej 😅