• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moje sprawy a'la Tinder

Mężczyzna

Mafestus

Nowicjusz
19.08.
Wróciłam znowu na tindera, może teraz się uda z kimś spotkać..... Bo w czasie 5 lat co byłam z przerwami (bo się poddawałam) nie doszło do żadnego:/
Z przykładów mężczyzn, które wymieniałaś to lepiej, że ich nie spotkałaś;) Wiesz to tylko przeciętna aplikacja, dlatego nie przesadzaj z tym "poddawaniem się";) - brzmi jak jakaś presja.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Z przykładów mężczyzn, które wymieniałaś to lepiej, że ich nie spotkałaś;) Wiesz to tylko przeciętna aplikacja, dlatego nie przesadzaj z tym "poddawaniem się";) - brzmi jak jakaś presja.
Nie tak dawno moja dobra znajoma udzieliła Mi rady,chociaż wcale nie musiała: nie nakręcaj się bo nie ma czym. W kryzysowych sytuacjach przypominam Sobie te słowa ;)

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
20.08
Odważyłam się napisać czy by się delikwent spotkał ze mną. 😱😬 Boję się, nie będę miała odwagi wejść w wiadomość (jeśli odpisze)