Jeżeli kibicowanie podciągnąć pod zmobilizowanie/doprowadzenie do tego, aby doszło, to o tym myślałam.Kibicować, czy komentować?![]()
Jeżeli kibicowanie podciągnąć pod zmobilizowanie/doprowadzenie do tego, aby doszło, to o tym myślałam.Kibicować, czy komentować?![]()
Jak mnie będziesz podpuszczać to zaraz sam ją zbajeruje i pokaże jej pierwszy razJeżeli kibicowanie podciągnąć pod zmobilizowanie/doprowadzenie do tego, aby doszło, to o tym myślałam.![]()
Przecież nawet się z tobą nie spotka. Nic ci nie pomoże twój urok osobisty.Jak mnie będziesz podpuszczać to zaraz sam ją zbajeruje i pokaże jej pierwszy raz![]()
Zazwyczaj, jak jakiś przystojny pisze do mnie to mam przekonanie że ja nie jestem dla niego, w sensie że gdzie to takie ciacho chce ze mną pisać/umówić sięzłapie jakieś ciacho
Zrobię to pod innym nickiem i pod moim drugim ukrytym ja, bardziej szarmanckim i uwodzicielskim. I oczywiście zmienię markę samochodu, bo jak przyjechał bym obecnie swoją to byłaby to wroga do jej ukochanego BMWPrzecież nawet się z tobą nie spotka. Nic ci nie pomoże twój urok osobisty.![]()
Zazwyczaj, jak jakiś przystojny pisze do mnie to mam przekonanie że ja nie jestem dla niego, w sensie że gdzie to takie ciacho chce ze mną pisać/umówić się
Zawsze możesz skorzystać z wypożyczalni. Upewnij się tylko, który model najbardziej się podoba.Zrobię to pod innym nickiem i pod moim drugim ukrytym ja, bardziej szarmanckim i uwodzicielskim. I oczywiście zmienię markę samochodu, bo jak przyjechał bym obecnie swoją to byłaby to wroga do jej ukochanego BMW![]()
A co ty myślisz, że tylko bmw lubie? Xdukochanego BMW![]()
Trzymamy kciuki za powodzenie.Jedziesz Swieżak![]()
![]()
Piękna, a jakie jeszcze marki preferujesz?A co ty myślisz, że tylko bmw lubie? Xd
@Swiezak i może wcale nie będziesz musiał zmieniać auta. Coraz lepiej ci idzieA co ty myślisz, że tylko bmw lubie? Xd
No chyba że polonezem jeździsz@Swiezak i może wcale nie będziesz musiał zmieniać auta. Coraz lepiej ci idzie![]()
Co masz do Poloneza?No chyba że polonezem jeździsz![]()
Polonez zawsze spoko...ojciec takim jeździł,z tym,że z takim autem startu do @Karotka nie maszCo masz do Poloneza?
Z chęcią w dobrym stanie takiego klasyka przygarną ale w budzie " borewicza" .
Może lubi stare klasyki?Polonez zawsze spoko...ojciec takim jeździł,z tym,że z takim autem startu do @Karotka nie masz![]()
Może...w mojej pierwszej pracy miałem kolegę,który garbusem jeździł...nawet na jakieś zloty się udawałMoże lubi stare klasyki?
Mnie akurat temat poloneza nie dotyczy, bo nie mam, czego bardzo żałuję. Albo duży fiat też fajny klasyk.
To życzę powodzenia19.08.
Wróciłam znowu na tindera, może teraz się uda z kimś spotkać..... Bo w czasie 5 lat co byłam z przerwami (bo się poddawałam) nie doszło do żadnego:/
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Moje opowiadanie. | Opowiadania erotyczne | 9 | |
M | Moje pierwsze razy. Część 5 | Opowiadania erotyczne | 0 | |
M | Moje pierwsze razy. Część 4 | Opowiadania erotyczne | 1 | |
K | Moje marzenie | Fantazje erotyczne | 0 | |
M | Moje pierwsze razy. Część 3 | Opowiadania erotyczne | 0 |