• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Moje sprawy a'la Tinder

Kobieta

Saanvi

Dominujący
No fajny pomysł 😄
Niestety w moim mieście są tylko dla dzieci zajęcia:/
Ludzi można poznać wszędzie, jak nie dasz rady na żywo to online też jest wiele różnych grup, zapisałam się do grup z ptasznikami, kilka razy się wypowiedziałam i już do mnie ludzie pisali. Wszędzie da się kogoś poznać. A tam gdzie łączą nas wspólne zainteresowania, łatwiej o rozpoczęcie rozmowy.

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Właśnie nie dam rady jeść przy kimś:(

I nie pogadamy niestety- bo za głośno jest w takich, w których grają na żywo- a mnie za uja nie słychać... W klubie np. To musiałam w notatniku w tel pisać 🫣

No i w góry nie chodzę, nie dla mnie to😅

Ojej 🫣, teraz to wyszłam na taką, że tylko przeszkody widzi
Dlaczego nie dasz rady jeść przy kimś?

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz

I nie pogadamy niestety- bo za głośno jest w takich, w których grają na żywo- a mnie za uja nie słychać... W klubie np. To musiałam w notatniku w tel pisać 🫣

W góry nie, do knajpy nie... A czy to nie Ty sama odezwałaś się do tego faceta na jego post, że chce iść do knajpy albo w góry?

Na spotted miasta zobaczyłam post, że jakiś z rocznika 2002 szuka dziewczyny z którą mógłby pogadać iść na kolację czy w górki [specjalnie tu bez przecinków dałam bo on miał zero interpunkcji w poście]. No to dalam komentarz.
Jak zaprasza Cię w normalne miejsce to nie chcesz iść. Ale pewnie gdyby zaproponował jeżdżenie BMW 180 km/h to byś nie miała problemu pójść.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
I nie pogadamy niestety [...]
Jeśli nie możesz ze stresu jeść to możesz zaproponować, aby zamiast do karczmy pójść na kawę, gorącą czekoladę czy herbatę.
Jeśli miejsce jest zbyt głośne, zaproponuj kawiarnię lub zwykły spacer
Góry dlaczego nie są dla Ciebie? Bo nóżki bolą czy mniej emocjonujące niż jeżdżenie BMW 180km/h po skręcie?

No fajny pomysł 😄
Niestety w moim mieście są tylko dla dzieci zajęcia:/
Raz w tygodniu czy raz na 2 tygodnie możesz kupić bilet na PKS i ruszyć tyłek do większego miasta, jeśli zależy Ci na poznaniu kogoś.
Jeśli Ci nie zależy to po co zakładasz takie wątki? Od samego narzekania, jedynie możesz zrazić do siebie ludzi.

Ludzi można poznać wszędzie, jak nie dasz rady na żywo to online też jest wiele różnych grup, zapisałam się do grup z ptasznikami, kilka razy się wypowiedziałam i już do mnie ludzie pisali. Wszędzie da się kogoś poznać. A tam gdzie łączą nas wspólne zainteresowania, łatwiej o rozpoczęcie rozmowy.
Problem w tym, że patrząc na zainteresowania @Karotka tj. alkohole wysoko i nisko procentowe oraz częstotliwość ich spożywania (a przynajmniej publikowania recenzji na IG), obawiam się, że taką najbliższą grupą byłoby kółko AA.

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
To online to jestem na kilkunastu grupach na fb

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
góry nie, do knajpy nie... A czy to nie Ty sama odezwałaś się do tego faceta na jego post, że chce iść do knajpy albo w góry?
No w góry nie dam rady iść ze względów zdrowotnych - @czuly_kochanek
No tak, odezwałam się ale myślałam że to takie puste posty, że ktoś dla jaj napisał (na spotted zazwyczaj takie są). A z drugiej strony no myślałam, że uda mi się kogoś poznać i się odważyć (ale wychodzi na to, że trochę tchórzem jestem i wolę pozostać w swoim komforcie jednak:(
A z trzeciej strony, po pisaniu, widzę że chyba się nie dogadamy.

Ale pewnie gdyby zaproponował jeżdżenie BMW 180 km/h to byś nie miała problemu pójść.
No ja juz bym drugi raz się nie zgodziła na taką szybką jazdę na wąskiej drodze

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Raz w tygodniu czy raz na 2 tygodnie możesz kupić bilet na PKS i ruszyć tyłek do większego miasta, jeśli zależy Ci na poznaniu kogoś.
Jeśli Ci nie zależy to po co zakładasz takie wątki? Od samego narzekania, jedynie możesz zrazić do siebie ludzi.
No niby mogę, ale ciekawe czy mama by się nie martwiła o mnie 🫣. No i widzisz zależy ale nie udaje mi się wyjść ze swojej strefy komfortu (teraz już całkowicie, po takiej izolacji od ludzi)

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Problem w tym, że patrząc na zainteresowania @Karotka tj. alkohole wysoko i nisko procentowe oraz częstotliwość ich spożywania (a przynajmniej publikowania recenzji na IG), obawiam się, że taką najbliższą grupą byłoby kółko AA.
Recenzje nie znaczą o tym że było ostatnio pite. Dodaję recenzje wysokoprocentowych alkoholi z dawna, rozciągniętych w czasie możliwości spróbowania ich

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No niby mogę, ale ciekawe czy mama by się nie martwiła o mnie 🫣. No i widzisz zależy ale nie udaje mi się wyjść ze swojej strefy komfortu (teraz już całkowicie, po takiej izolacji od ludzi)
Dlaczego miałaby się bać? Jesteś pełnoletnia. Poza tym nie bała się, gdy szłaś się spotkać z gościem którego nie znałaś i się stresowałaś przy nim, później z tym od BMW, a jeszcze gdzieś po drodze miałaś kilka innych spotkań to w czym problem? Napiszesz, że nie wiedziała? To o tym też nie musi wiedzieć.

No ja juz bym drugi raz się nie zgodziła na taką szybką jazdę na wąskiej drodze
Nie prędkość i nie trawsko jest problemem tylko wąska droga?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Dlaczego miałaby się bać? Jesteś pełnoletnia. Poza tym nie bała się, gdy szłaś się spotkać z gościem którego nie znałaś i się stresowałaś przy nim, później z tym od BMW,
Bo gość nie miał BMW, a w sumie jeszcze gorzej chciał spędzić czas chodząc, a jak to? Księżniczce przecież nie wypada chodzić, musi być wożona jedyną słuszną marka.

Przecież to infantylne, niedojrzałe emocjonalne dziecko.

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Dlaczego miałaby się bać? Jesteś pełnoletnia
No boi się. Nawet jak nie powiem że idę do sklepu (blisko) to są 'ale' do mnie, że nie powiedziałam gdzie idę, a ona powinna wszystko wiedzieć i gdzie jestem, bo jeśli by mi coś się stało to wiedziałaby gdzie jestem.

Poza tym nie bała się, gdy szłaś się spotkać z gościem którego nie znałaś i się stresowałaś przy nim, później z tym od BMW, a jeszcze gdzieś po drodze miałaś kilka innych spotkań
Wiedziała o wszystkim, że idę/jadę busem na spotkanie.

Nie prędkość i nie trawsko jest problemem tylko wąska droga?
Czepiasz się słówek

Kobieta

Karotka

Biegły Uwodziciel
Bo gość nie miał BMW, a w sumie jeszcze gorzej chciał spędzić czas chodząc, a jak to? Księżniczce przecież nie wypada chodzić, musi być wożona jedyną słuszną marka.
Ale oceniasz ludzi z góry.... Jak w góry nie mogę iść to nie znaczy, że w ogóle nie lubię chodzić. Ja bardzo lubię spacerować

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Ze stresu, że dana osoba patrzy się na mnie jak jem, że dana osoba je szybciej ode mnie i np. Już kończy a ja patrzę, że jeszcze w połowie nie jestem 🫣
Mi jeden mówił, że to bardzo seksowne jak kobieta je ze smakiem xd może był po prostu dyplomatyczny 🧐

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ty masz @Karotka po prostu fobię społeczną i ona właśnie może manifestować się m.in. lękiem przed jedzeniem wśród ludzi. Zamiast szukać chłopaka zajmij się po prostu sobą, bo sorry ale z fobią społeczną to jest praktycznie niemożliwe stworzyć jakąkolwiek relację z drugą osobą. Wysiłki skieruj na psychoterapię i daj sobie spokój z facetami na razie.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Moim zdaniem problem leży gdzie indziej. Lgniesz do każdego faceta(dosłownie każdego!!!) choćby nie wiem jakim mentem społecznym nie był. Ale jednocześnie nie oczekujesz fizycznego zbliżenia. Szukasz po prostu opieki. Efekt braku pełnej rodziny. Stąd pewnie również nadopiekuńczość matki. Mam w swoim otoczeniu podobną znajomą,ale jej córka ma chyba 7-8 lat.