• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja dziewczyna bluzga

Status
Zamknięty.

Marek222

Cichy Podglądacz
Jestem z dziewczyna 4 miesiace. Od czasu do czasu zdazaly sie jej przeklenstwa ale od jakiegos miesiaca ona klinie prawie przy kazdym zdaniu i to po 2 , 3 razy powie cos na k.. i tym podobne. Rozmawialem z nia na ten temat kilkakrotnie ze nie zycze sobie wypowiadania takich slow w mojej obecnosci a tym bardziej w rozmowie ze mna.
Nic nie pomaga. Co mam zrobic?

Manveru

Podrywacz
Samemu mówić poprawnie, a jej zwracać uwagę za każdym razem jak przeklnie. Cierpliwość i natarczywość to silna broń.

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
O fu! Pracuję z taką dziewczyną, która w jednym zdaniu (całkiem krótkim) potrafi zawrzeć 8 wulgaryzmów (sama policzyłam!)... Ja to ignoruję, ale to nie jest moja dziewczyna...
Ja swojego Mężczyznę oduczyłam przeklinać (fakt, że i tak nie robił tego często)... A jak? Powiedziałam Mu, że uważam, że to prostackie i że nie widzę sensu używania takich słów... I przestał...

Szarka

Erotoman
nie potrafiłabym zdzierżeć towarzystwa takiej osoby, ja mam serio przestarzałe podejście do pewnych spraw i dlatego nie bluzgam ani ja ani mąż paskudne przywyczajenie, odejmuje uroku i niestety nie mam najlepszego zdania o takiej osobie... wydaje się, że to taka nimfa urocza, a tu jednym bluzgnięciem przekreśla się całe wyobrażenie...

kira

Seks Praktykant
wkurzaja mnie takie osoby - nie tylko dziewczyny - ktore ciagle w zdania wplataja k..., ch... itd az sie sluchac nie chce :)
jeszcze papierosik do klnacej twarzy fuuu :) taka niedelikatnosc

kira

Seks Praktykant
szczegolnie pocalunki z osoba, ktora pare min wczesniej palila... :p

a przeklinanie... notrudno :p kazdemu sie zdarza :D

kira

Seks Praktykant
zbyt czeste bluzganie nie wyglada fajnie.

byliscie kiedys w duzym nalogu? wiele osob chce wyjsc z palenia, ale nie potrafia czasem.
w 1 klasie liceum gdy mialem 14 lat, z przyjacielem z klasy palilem czasem, tak zobaczyc jak jest. ale nie wpadlismy w nalog.
to, ze ktos pali nie okresla czlowieka. wszystko mozna zmienic. choc nie zawsze jest latwo

Mayonez

Seks Praktykant
dymie,ale w bezpiecznej odległości ,no chyba,ze w knajpie,ale to wszyscy wokół też palą i jak ktoś no smoking sie dosiądzie to nie ma pretensji

gosiaa

Cichy Podglądacz
Re: moja dziewczyna bluzga

wszystko w umiarze - i przeklinanie (czasem trzeba jak się człowiek wkurzy) i papierosy (jak się ma ochotę, to czemu sobie odmawiać) :)

ja staram się nie palić głównie ze względu na zdrowie, a nie że się to komuś nie podoba

Igor

Cichy Podglądacz
Przeklinanie w sytuacji stresowej zdarza się chyba każdemu ale przeklinanie w co drugie słowie świadczy chyba o zbyt małym zasobie słów do wykorzystania może powinna poczytać słownik ze synonimami może znalazła by słowa kulturalniejsze zamieniające wulgaryzmy. Na pewno wyszło by jej to na dobre zwłaszcza w życiu codziennym dorosłych kulturalnych ludzi.

BejBe

Cichy Podglądacz
Nie zazdroszczę przeklinającej dziewczyny. Mi też się nieraz zdarza używać wulgaryzmów, ale to bardziej tak, jeśli np. się uderzę to trochę "pok..wuję" ;)
Ale generalnie dbam o to, żeby nie przesadzać w żaden sposób, bo odrzucają mnie przeklinające osoby- obojga płci.

Status
Zamknięty.