• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Młodzieńcze przygody

Mężczyzna

ganymed

Nowicjusz
U mnie w otoczeniu było mnóstwo macania się (m-m przeważnie, m-k w porywach i często bez zgody jednej ze stron, niestety). Ja byłem przeważnie onieśmielony i bierny, ale różnie bywało, miewałem też za uszami na obu polach. Trafiłem do dośc słabej szkoły średniej, gdzie właściwie najwiecej powinno się dziać normalnie... I dopiero po jej ukończeniu zacząłem mieć dorosłe doswiadczenia i przygody seksualne.

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
W ogólniaku, 1-2 klasa, Sylwester, a właściwie to już po sylwestrze, wszyscy spaliśmy w tym samym pokoju, co najmniej 20 osób. Mi i koleżance jakoś tak się zachciało na igraszki... Spaliśmy w łóżku, razem z kolegą. Koleżanka szybciutko była naga, a moje dłonie i usta wędrowały po całym jej ciele, ciszę w pokoju zakłócał tylko jęk. W pewnym momencie wylądowałem pod kołdrą i zacząłem robić minetkę (do dzisiaj mi staje, jak o tym myślę). Po pewnym czasie, gdy widziałem, że koleżanka doszła, wychyliłem i widzę, jak kolega zajmuje się jej cycuszkami, szyją i ustami. Co było robić, wróciłem pod kołderkę i koleżanka tej nocy miała jeszcze kilka szczytowań.
Następnego dnia dowiedziałem się od drugiej koleżanki, która to niestety spadła na podłodze, że na sam dźwięk, zrobiła sobie dobrze dwa razy. Chciała do nas dołączyć ale obok niej spał jej chłopak... I było jej głupio.
Rok później, chyba też na sylwestra, ponownie z tą koleżanką, wylądowaliśmy w klasie (mieliśmy imprezę w szkole) i podczas igraszek, okazało się, że leży tam mocno wstawiona druga koleżanka (tym razem bez chłopaka), sami też nie byliśmy zbyt trzeźwi, więc... zaczęliśmy się do niej dobierać. Robienie minetki dwóm kobietom na zmianę to jest najcudowniejsza rzecz na Ziemi....

Mężczyzna

Asto96

Cichy Podglądacz
Ja z młodszych lat miałem przygodę z przyszła teściowa, wtedy nie widziałem jeszcze że to będzie mama moje obecnej zony już