• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Młodzieńcze przygody

Mężczyzna

ziger

Cichy Podglądacz
"Aaaa i jeszcze nagrałam jak brat rucha się ze swoją dziewczyną xd" ja bym chetnie zobaczył te nagranie . A tak naprawdę po co ci te nagrania ? Podnieca cię to z ciekawosci pytam

Mężczyzna

ziger

Cichy Podglądacz
W jakim wieku porównywaliście ? ja nie porównywałem gejoskie zachowanie ale koledzy sie chwalili ze maja 18 cm

Kobieta

Karotka

Nowicjusz
"Aaaa i jeszcze nagrałam jak brat rucha się ze swoją dziewczyną xd" ja bym chetnie zobaczył te nagranie . A tak naprawdę po co ci te nagrania ? Podnieca cię to z ciekawosci pytam
Nie no, do tego nagrania z bratem już nigdy nie wróciłam, nawet nie oglądnęłam po nagraniu

Mężczyzna

Metalhorsie

Nowicjusz
Z dawnych czasów to ja jeszcze mam wspomnienia jak były magnetowidy i kasety VHS, jeszcze w podstawówce, ale już nastolatek (czasy ośmioklasowej podstawówki). W szufladzie znalazłem kasetę, co miała podobne opakowanie jak kaseta, na której był film z Van Damme. I jak to zobaczyłem, to byłem przekonany, że matka schowała mi tę kasetę, bo oglądałem film praktycznie codziennie i mogła się wkurzyć na mnie o moje oceny. No to pomyślałem, że jak nikogo nie ma, to w takim razie nadrobię sobie oglądanie filmu i jak matka wróci, to już nie będzie na mnie się wydzierać, że oglądam jakieś kopanie, zamiast się uczyć.
Wrzuciłem kasetę do odtwarzacza, odpaliło się z automatu i się ciężko zdziwiłem, jak zamiast scen walki na nielegalnych walkach zobaczyłem jak jeden facet wpycha kutasa w cipkę, a drugi ładuje się w usta pani na ekranie. Nie do końca byłem wtedy jeszcze świadomy, ale szybko wyłączyłem. Potem koledze w szkole powiedziałem, że coś takiego znalazłem i znów jak rodziców nie było to on przyszedł do mnie i odpaliłem z nim tę kasetę. Zdziwiliśmy się, że facet "chyba się pomylił, bo włożył w tyłek a nie tam, gdzie trzeba". Potem okazało się, że pani miała oba penisy w sobie, jeden w dupce, drugi w cipce. I na to wszystko nagle weszła moja matka i rozpętało się prawdziwe piekło, że przeszukuję szuflady, których mi nie wolno i w ogóle cyrk na kółkach był :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Historia,którą Ja najbardziej pamiętam miała miejsce w czasach gimnazjalnych. Uczyć Mi się wtedy nie chciało i groziło Mi zostanie nie 2 rok. Miałem problem z matematyką. Potrzebowałem korepetycji. Korepetytorka się znalazła:córka znajomej mamy. Ile mogła mieć wtedy lat? 24-26?
Ważne jak wyglądała :) Cudo!!! Długie blond włosy i te duże,jędrne piersi. Często nosiła dekolty,wtedy często tam zaglądałem. Książki miałem na górnej półce więc jak wstawałem miałem możliwość podziwiać te cuda do woli. Nosiła również obcisłe sweterki wtedy opinały się tam gdzie trzeba. Zorientowała się chyba,że się Mi podoba. Szybko podciągnąłem się w nauce. Gdyby na początku lat 2000 istniał Instgram byłaby jego gwiazdą. Parę buziaków w policzek dostałem. Czasem też drażniła stópką moją stopę.

Mężczyzna

Pawko

Cichy Podglądacz
Jedną z młodzieńczych przygód była sytuacja jak poszedłem z dwiema koleżankami nad rzeke, od ojca podkradłem bimber, koleżanki szybko się wstawiły i zaczęły biegać po plaży topless

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
Gadaliśmy coś o seksie i jakoś tak wyszło, że powiedziałam żeby pokazał mi, że nikomu nie powiem i pokazał, no to poszłam za ciosem i powiedziałam, że chcę zobaczyć jak sobie wali.
Od razu uprzedzam tych, którzy sobie teraz trzepią - do niczego więcej nie doszło wtedy.
Ile mieliście wtedy lat?