Byłam na domówce imprezce u znajomych. Po niej stwierdziłam z koleżanką że lecimy na miasto na kluby na after. Pojechałyśmy do klubu i tam zagadał do mnie jeden dość przystojny mężczyzna. Spytał mnie co taka fajna dziewczyna tutaj robi czy nie chciałabym dołączyć na loże z koleżanką do niego i kolegów i wspólnie spędzić wieczór w przyjemnej atmosferze. Byłyśmy trochę pijane i zgodziłyśmy się dołączyć do nich. Na loży było normalnie rozmowa, picie, zabawa. Po fajnie spędzonych kilku godzinach stwierdzili że jadą do siebie na apartament bawić się dalej i korzystać z super wieczoru i oczywiście zaproponowali nam abyśmy pojechały z nimi. W końcu nas namówili i pojechałyśmy z nimi na apartament gdzie piliśmy tańczyliśmy bawiliśmy się dalej. Po jakiś czasie moja koleżanka i jeden z nich zezgonowali i położyliśmy ich spać na górę i wtedy zostałam sama z 4 facetami. Byłam mega pijana a oni to wręcz wykorzystali i zaproponowali dla urozmaicenia wieczoru jakieś śmieszne fajne zabawy typu butelka rozbierana. Byłam pijana, była fajna atmosfera i stwierdziłam że czemu jest śmiesznie, fajnie można jeszcze urozmaicić ten wieczór. Zaczęliśmy grać i oczywiście bardzo szybko pozbywałam się ubrań... Zostały mi same rajstopki których kazali mi nie ściągać bo stwierdzili że wyglądam w nich mega dobrze. Pograliśmy tak chwile pośmialiśmy się i jak już nikt nic nie miał zaczęliśmy grać w wyzwania i pytania. Każde wyzwanie dla nich było związane ze mną typu pocałuj ją klepnij w dupę dotknij itp natomiast ja miałam tańczyć wypinać się dotykać itp wszystko było w zabawnej atmosferze z uśmiechem na twarzy. Pograliśmy tak jakiś czas i stwierdziliśmy że już nudy i idziemy się coś napić i spędzić jakoś inaczej resztę wieczoru. Wstając chciała się ubrać ale oni zaproponowali abyś zostali tak jak jesteśmy aby było śmieszniej i ciekawiej nie wiedząc nic z śmiejąc się powiedziałam why not bawmy się! Poszliśmy wypić wleciała muzyka i zaczęłam tańczyć. Po chwili podszedł do mnie jeden z nich od tyłu i zaczął tańczyć razem ze mną. Kręciłam się wiłam i nagle poczułam jak dotyka mnie stojącym kutasem. Lekko wypięta dał mi klapsa i poklepał tym kutasem po tyłku, ja lekko zdziwiona odwracam głowę do niego że co on robi a on z uśmiechem na twarzy że to tylko zabawa że jest śmiesznie fajnie to też się uśmiechnęłam i tańczyliśmy dalej. Po chwili tańca odwróciłam się poszłam się napić. Pijąc drinka reszta facetów obserwowała mnie patrzyła się na mnie ze stojącymi kutasami dotykając ich i uśmiechając się do mnie. Wtedy poczułam się mega dziwnie pytając ich co robią dostałam z tyłu mocnego klapsa od jednego z nich. Odwróciłam się do niego on spojrzał na mnie już bez uśmiechu na twarzy złapał mnie przyciągną do siebie i powiedział, że teraz czas na prawdziwą zabawę. Ja zdzwiona pytam o co chodzi. On odpowiada mi że zajebistą młodą suczką jestem, że teraz to się porządnie zabawimy w 5 tak jak na pewno lubię, że zasługuje na porządne zerżnięcie a oni mi to zapewnią. Wtedy mnie wryło nie wiedziałam co zrobić odsunęłam się od niego i powiedziałam że nie ma opcji fajnie się bawimy jest zabawnie ale bez przesady. Wtedy mnie złapał wziął na ręce powiedział żebym nie udawała takiej cnotki i rzucił na kanapę. Reszta zaczęła się śmiać i podeszła do mnie. Na kanapie zaczęli mnie macać dotykać lizać. Z początku nie chciałam wyrywałam się nie wiedziałam co zrobić ale z czasem zrozumiałam że nie mam drogi wyjścia i może będzie to dobra zabawa. Pomacali mnie trochę i potem sprowadzili na ziemie stojąc z 4 kutasami nademną. Nie wiedziałam co robić nie miałam wcześniej takiej sytacjii. Zaczęłam im ssać walić itp. Potem rzucili mnie z powrotem na kanapę i zaczęło się...
Ostatnia edycja: