• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Minetka.

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Uwielbiam, kiedy ktoś mi liże cipkę 😺
Problem polega na tym, że wszyscy panowie uważają się za mistrzów minetki a tylko niewielu umie ją dobrze zrobić.
Nie ma jakiejś jednej metody, którą można za każdym razem powtarzać. Jedna kobieta lubi tak a druga troszku inaczej.
Ja bardzo nie lubię tarmoszenia i przygryzania warg sromowych. Za to lubię powoli i ze średnią intensywnością.
Na początek mile widziany jest masaż cipki opuszkami palców przez materiał majtek od krocza w górę do łechtaczki.
Dotyk i moje sprośne myśli powodują, że moje majteczki szybko robią się mokre, czuję motyle w brzuchu i zdarza się, że mam lekki orgazm.
A gdy już jestem bez majtek, to właściwie możecie robić, na co macie ochotę. Lubię lizanie, palce w cipce a nawet w dupce.
Fantastycznym urozmaiceniem może być wasz nos. Ma on kształt pługa i świetnie się nadaje, aby jeździć nim od dołu do góry. Rozchyla cipkę na boki a delikatny czubek przyjemnie masuje przedsionek pochwy, okolice cewki moczowej oraz łechtaczkę.
Ale absolutnym hitem jest dla mnie stymulowanie żołędzia łechtaczki. Niestety niewielu mężczyzn wie, że łechtaczka ma napletek i żołądź. Ja po prostu odlatuję, jeśli partner rozchyli mi wargi sromowe, odsunie napletek i bardzo - bardzo delikatnie oraz bez pośpiechu dotyka czubkiem języka albo opuszkiem nawilżonego palca żołądź mojej łechtaczki. Mam wtedy bardzo intensywny orgazm , często powiązany z tzw. kobiecym wytryskiem. Przepadam za tym 😻
Moja żona,też tak lubi jak Pani opisuje.

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Uwielbiam, kiedy ktoś mi liże cipkę 😺
Problem polega na tym, że wszyscy panowie uważają się za mistrzów minetki a tylko niewielu umie ją dobrze zrobić.
Nie ma jakiejś jednej metody, którą można za każdym razem powtarzać. Jedna kobieta lubi tak a druga troszku inaczej.
Ja bardzo nie lubię tarmoszenia i przygryzania warg sromowych. Za to lubię powoli i ze średnią intensywnością.
Na początek mile widziany jest masaż cipki opuszkami palców przez materiał majtek od krocza w górę do łechtaczki.
Dotyk i moje sprośne myśli powodują, że moje majteczki szybko robią się mokre, czuję motyle w brzuchu i zdarza się, że mam lekki orgazm.
A gdy już jestem bez majtek, to właściwie możecie robić, na co macie ochotę. Lubię lizanie, palce w cipce a nawet w dupce.
Fantastycznym urozmaiceniem może być wasz nos. Ma on kształt pługa i świetnie się nadaje, aby jeździć nim od dołu do góry. Rozchyla cipkę na boki a delikatny czubek przyjemnie masuje przedsionek pochwy, okolice cewki moczowej oraz łechtaczkę.
Ale absolutnym hitem jest dla mnie stymulowanie żołędzia łechtaczki. Niestety niewielu mężczyzn wie, że łechtaczka ma napletek i żołądź. Ja po prostu odlatuję, jeśli partner rozchyli mi wargi sromowe, odsunie napletek i bardzo - bardzo delikatnie oraz bez pośpiechu dotyka czubkiem języka albo opuszkiem nawilżonego palca żołądź mojej łechtaczki. Mam wtedy bardzo intensywny orgazm , często powiązany z tzw. kobiecym wytryskiem. Przepadam za tym 😻
Moja ma tak samo jak lize jej dzyndzelek ale uwielbia jak dochodzi a ja wtedy blokuje jej rece i lize dalej az wkoncu krzyczy ze juz wystarczy

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Jeśli chodzi o minetke to wręcz uwielbiam to robić 😈 pomalu przesuwam dłoń w dół w momencie kiedy jestem na dole zaczynam delikatne przez bielizną masować dwoma palcami okolice łechtaczki przesuwając się w dół i do góry i zataczam okręgi palcami pobudzajc łechtaczke i całą cipeczke następnie zdejmuje wolno bieliznę i do palców dochodzi teraz język który delikatnie pieści cała cipeczke i łechtaczke wędrując w górę i dół zataczając okręgi i uderzając co jakiś czas uderzając samym czubkiem języka wprost w łechtaczke następnie mój język wędruje juz w różnych kierunkach rozpalając cipeczke do czerwoności kiedy jest juz w pełni gotowa i mokra łapiąc za biodra kontynułuje pieszczoty czując jak dreszcze przeszywają jej ciało zaczynam intensywniej cala ja pieścic łapiać w usta łechtaczke obserwuje jej ciało i gdy zaczyna całe delikatnie się unosić wyginac do języka dokładam dwa palce i w żaden sposób nie przerywam lizania wręcz jeszcze podkręcam tępo aż do samego końca momentu w którym całe ciało wygina się z rozkoszy a jej uda zaciskają się na mojej głowie 😈😈

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Mi osobiscie tez sprawia to mega przyjemnosc, nie wiem czy jestem dobry ale zażaleń nie dostalem poki co :)

trybel1

Biegły Uwodziciel
Czy tylko ja mam ciągle bardzo wilgotną cipkę? To powszechne u kobiet? ; )
Wolicie gładkie, z zarostem, pachnące czy z naturalnym zapachem?
Wszystkie :)
Kocham cipki z futerkiem , są pachnące i bardzo kobiece
Kocham też gładziutko wygolone , są delikatne i cudownie się je liże
Oczywiście te z futerkiem liże się równie cudownie i można się poprzytulać podczas minetki

Mężczyzna

Rogaczyk

Cichy Podglądacz
Moja bardzo lubi jak liże jej cipeczke aż do tego stopnia że od pół roku nie wchodzę w nią penisem. Liżąc cipkę lubi jak wale sobie, a gdy ona dojdzie pozwala jeszcze lizać delikatnie aż sobie strzepie na podłogę.