Ciężko poprzestać na jednej
przy wypince na pieska, na drugi dzień zakwasy języka gwarantowane.

W sumie wiem o co Ci chodziCiężko poprzestać na jednejprzy wypince na pieska, na drugi dzień zakwasy języka gwarantowane.
Dokładnie, po to mam dwie dziurki żeby obie były wypieszczonenajlepiej łączyć jedno z drugim , po co wybierać![]()
Bardzo trafne spostrzeżenieTrudny wybór, ale jeśli już musiałabym wybierać, chyba wybrałabym rimming. Nie trzeba mieć wielkich umiejętności, żeby to było bardzo przyjemne, a jednak dobra minetka nie jest dla każdego faceta taką balaną sprawą. Powiedziałabym nawet, że słaba minetka może mnie zniechęcić i ostudzić nawet kiedy jestem bardzo podniecona. Dlatego najlepiej kiedy dobra minetka jest uzupełniona rimmingiem i wtedy jest super![]()
Mam tak samo, ale sądzę że gdybym był bardzo podniecony to spełniłbym takie życzenie.Mineta zdecydowanie.
Rimming jakoś mnie nie kręci.
Nie wiem czy wiesz, ale takie „na zmianę” jest dla kobiety bardzo niebezpieczne. Jeżeli już obie dziurki to najpierw minetka, potem rimming. Flora bakteryjna odbytu może spowodować ostre stany zapalne, jak dostanie się do cipki. Podobnie palec lub wibrator, który jest w pupci nie ma prawa znaleźć się w cipce.to zależy od podniecenia w danym momencie, czasami ciężko się powstrzymać przed lizaniem dwóch dziurek na zmianę![]()
O to,to!Ja też wolę robić minetkę - plus dwa palce w środku
Też to zauważyłem.Mnóstwo Pań wybiera rimming, zaskakujące i zarazem podniecające.
jak czysta, to bez smaku, nie ma się czego baćMam tak samo, ale sądzę że gdybym był bardzo podniecony to spełniłbym takie życzenie.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | mineta u kobiet | Seks | 7 | |
| G | Katowice mineta | Ogłoszenia | 1 | |
| K | MINETA A HIV ? | Porady seksualne | 15 | |
| H | Panowie, czy zdarzyło wam się walić konia z kuzynem? | Masturbacja | 4 | |
|
|
To czy To | Seks | 2 |