• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mineta czy rimming?

Mężczyzna

absztyfikant

Cichy Podglądacz
Nigdy mnie rimming jakoś nie kręcił.. do pewnego momentu. To było 69 i jako że mam 194cm wzrostu po chwili moim oczom ukazał się piękny, czysciutki i pachnący tyłeczek, kształtny jak u sarenki który widziałem pierwszy raz z takiego bliska. Wiedziałem, że jak zegnę szyję to dosięgnę niżej, ale przez myśl mi nie przeszło żeby to zrobić. Dostałem szansę od losu i wykorzystałem ją w pełni męcząc mój język do nieprzytomności w jednym miejscu.

Mężczyzna

Bananna

Cichy Podglądacz
Niewiem ale ja tam wolę miętkę smak cipki dupcia też jest fajna inne uczucie ale nie ma smaku niby fajnie bo nie wpadasz cały z nosem i masz pół buzi w sokach z cipki, dupcie fajnie się lirze ale bez smaku ( dodam smaku gówna nie potrzebuje)

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Trudny wybór, ale jeśli już musiałabym wybierać, chyba wybrałabym rimming. Nie trzeba mieć wielkich umiejętności, żeby to było bardzo przyjemne, a jednak dobra minetka nie jest dla każdego faceta taką balaną sprawą. Powiedziałabym nawet, że słaba minetka może mnie zniechęcić i ostudzić nawet kiedy jestem bardzo podniecona. Dlatego najlepiej kiedy dobra minetka jest uzupełniona rimmingiem i wtedy jest super 🥰
Bardzo trafne spostrzeżenie ;)

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Do przypadku kiedy to moj jezyk nie zbladzil pomiedzy rozchylonymi posladkami kolezanki byl protest by za kilka chwil lizac jej dwie dziurki .To byl obszar tabu lecz tego wieczoru pozwolila na moja minetke palcoweczke zycia...palec w dupci cipeczce i lizanko. A bylo zwykle buzi na poczatku nie ma to jak zwiewne sukienki