• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mineta czy rimming?

Rafcio30

Seks Praktykant
Ewidentnie obie te rzeczy nie ma jak przejść z mocnego lizania cipki na 2 dziurkę, dla mnie np fajnie jak kobieta siada mi na twarz i sama podstawia to co mam jej pieścić 😁

Mężczyzna

Arcykąsek

Seks Praktykant
widząc jaka przyjemność sprawia to mojej kobiecie nie mogę się oprzeć i jak tylko jest ku temu okazja zawsze staram się jej wszystko idealnie wylizać
ale swojego tyłka jej nie dam chodź kiedyś coś sugerowała.
mam na jej punkcie bzika i każdy kawałek ciała mógłbym pieścić jezykiem

Mężczyzna

DrifterZG

Cichy Podglądacz
Moj język uwielbia łechtaczkę żony i odwrotnie, było kiedyś stanowcze nie nie i nie nawet paluszka małego nie chciła widzieć w swojej dziureczce. I Pewnego dnia moj zwinny jezyk, jednak zawędrował za daleko i tak nastała jasność😆😆 bo dziś dzień nie wyobraża sobie żebym nie Zanurzył języczka w dziuretce bądź nie ponadziewała się troszeczkę na paluszka. Niestety mam trochę za dużego dla niej i tylko paluszek i języczek próbowaliśmy ale niestety za mała dziureczka No ale dla mnie i tak bomba bardzo bardzo podniecające polecam tym co się zastanawiają.

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Tylko i wyłącznie mineta. Jeszcze się taka nie urodziła, która dałaby sobie wsadzić palec w anusa, że o języku nie wspomnę.

Rafcio30

Seks Praktykant
Tylko i wyłącznie mineta. Jeszcze się taka nie urodziła, która dałaby sobie wsadzić palec w anusa, że o języku nie wspomnę.
Poznałem sądzę że sporo pań i jeszcze się taka nie trafiła która by nie lubiła lizania drogiej dziurki nawet jeżeli nie uprawia sexu analnego

Mężczyzna

Jedenon

Erotoman
Jesli tylko kobeta lubi jedno i drugie to dla faceta tylko radosc ze moze swojej kochance zrobić dobrze 😉
licking-scaled.webp

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Moj język uwielbia łechtaczkę żony i odwrotnie, było kiedyś stanowcze nie nie i nie nawet paluszka małego nie chciła widzieć w swojej dziureczce. I Pewnego dnia moj zwinny jezyk, jednak zawędrował za daleko i tak nastała jasność😆😆 bo dziś dzień nie wyobraża sobie żebym nie Zanurzył języczka w dziuretce bądź nie ponadziewała się troszeczkę na paluszka. Niestety mam trochę za dużego dla niej i tylko paluszek i języczek próbowaliśmy ale niestety za mała dziureczka No ale dla mnie i tak bomba bardzo bardzo podniecające polecam tym co się zastanawiają.
No podobnie u nas. Paluszki nawet czasem dwa. Na języczek to moja się niemal sama nadziewa. Ma zawsze orgazm gdy ją pieszczę języczkiem. Nawet smukły koreczek jest w użyciu ale tylko silikonowy.

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Jeżeli chodzi o rimming, to dla mnie wyższy poziom. Tutaj musiałoby być maximum higieny. W moim życiu jeszcze nie znalazła się taka kobieta, która chciałaby spróbować jakichkolwiek zabaw analnych

Kobieta

missprostitute

Seks Praktykant
Trudny wybór, ale jeśli już musiałabym wybierać, chyba wybrałabym rimming. Nie trzeba mieć wielkich umiejętności, żeby to było bardzo przyjemne, a jednak dobra minetka nie jest dla każdego faceta taką balaną sprawą. Powiedziałabym nawet, że słaba minetka może mnie zniechęcić i ostudzić nawet kiedy jestem bardzo podniecona. Dlatego najlepiej kiedy dobra minetka jest uzupełniona rimmingiem i wtedy jest super 🥰