• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Miłość francuska. Lubicie? Musieliście się przełamać?

C

col.Greg

Guest
Taki avatar sprzyja powodzeniu w milości francuskiej (mocno w temacie):p
Ale konkurencje to ja czuje jak pies, hm......;)

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
Lubię delikatne, namiętne lizanie cipci i kiedy facet robi to czule potrafię się zrelaksować i dojść. Nie lubię kiedy robi to zbyt "agresywnie", to nie prawda że im mocniej się ją targa ustami i językiem tym lepiej... w moim wypadku im namiętniej i dłużej tym bardziej odpływam i przestaję się kontrolować.
W drugą stronę też lubię i tu bywa różnie, najbardziej lubię sprawiać facetowi długą rozkosz, pieścić go delikatnie aż do wytrysku w ustach, czasem udaje się że dojdzie dwa razy, ale bywa też, że najdzie mnie na spontaniczną akcję i szybkiego lodzika np. w czasie kiedy on prowadzi auto, albo kiedy pracuje w domu przy kompie potrafię zakraść się pod biurko i wziąć sprawy w swoje usta ;)

Często mam ochotę zrobić facetowi dobrze, teraz też :)
Oj jak bym chciał mieć taką kobietę 🥰🥰

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
"Prawilnie" to bardziej subiektywne zdefiniowanie a "biała kość" to biała kość 😁
Prawilnie - solidnie, dobrze, zacnie i z namaszczeniem czyli tak, żeby nie trzeba było po nim poprawiać 🤏🤌🫣
Do białej kości - czyli tam ( w ten najczulszy punkt) gdzie jeszcze żaden mężczyzna we mnie nie dotarł swoim jęzorkiem 👅
@col.Greg zdecydowanie masz rację dobry "pies" by się przydał 😂 a do seksu oralnego najlepszy chyba byłby buldog francuski... krótki pyszczek, długi język, wieczne ADHD... I bardzo przywiązany do właściciela...
Wygląda na to, że następny etap w moim życiu to adopcja psa 🤔 sprawa jest jak najbardziej do przemyślenia 😂 😂

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Prawilnie - solidnie, dobrze, zacnie i z namaszczeniem czyli tak, żeby nie trzeba było po nim poprawiać 🤏🤌🫣
Do białej kości - czyli tam ( w ten najczulszy punkt) gdzie jeszcze żaden mężczyzna we mnie nie dotarł swoim jęzorkiem 👅
@col.Greg zdecydowanie masz rację dobry "pies" by się przydał 😂 a do seksu oralnego najlepszy chyba byłby buldog francuski... krótki pyszczek, długi język, wieczne ADHD... I bardzo przywiązany do właściciela...
Wygląda na to, że następny etap w moim życiu to adopcja psa 🤔 sprawa jest jak najbardziej do przemyślenia 😂 😂
Cierpliwości...znajdzie się w końcu "ten jedyny",który Panią zaspokoi...Nie składam jednak w Pani śliczne rączki swojej kandydatury ;)

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Nie składam jednak w Pani śliczne rączki swojej kandydatury ;)
Ależ szanowny Panie Tupciu ja wcale nie oczekuję pańskiej kandydatury. Nie śmiała bym jej rozpatrywać nawet wtedy gdyby mi ją Pan złożył. Wszak powszechnie na tym forum wiadomo, że jest Pan "wiernym psem" swojej szefowej Magdy. Proszę mi wybaczyć, ja raczej z natury jestem spokojną osobą i nie lubię konkurencji. Po cóż by mi było narażać się innej kobiecie... nawet wtedy, gdy jest tylko męską fantazją...
Zbędne ryzyko. 😌

Mężczyzna

Mkawa

Nowicjusz
Pierwszy lodzik w życiu, to nawet słowa nie powiedziałem ani dźwięku nie wydałem, nie wiedziałem co się dzieje xD ale był super, bardzo zmysłowy i powolny, i takie preferencje mi zostały do tej pory. A w kierunku dziewczyny, nie musiałem się przełamywać, zawsze chciałem to zrobić, więc nie było kłopotu, dla mnie to było naturalne bardzo, a sprawia nawet więcej radości niż lodzik :D

Mężczyzna

Jedenon

Podrywacz
Lubię delikatne, namiętne lizanie cipci i kiedy facet robi to czule potrafię się zrelaksować i dojść. Nie lubię kiedy robi to zbyt "agresywnie", to nie prawda że im mocniej się ją targa ustami i językiem tym lepiej... w moim wypadku im namiętniej i dłużej tym bardziej odpływam i przestaję się kontrolować.
W drugą stronę też lubię i tu bywa różnie, najbardziej lubię sprawiać facetowi długą rozkosz, pieścić go delikatnie aż do wytrysku w ustach, czasem udaje się że dojdzie dwa razy, ale bywa też, że najdzie mnie na spontaniczną akcję i szybkiego lodzika np. w czasie kiedy on prowadzi auto, albo kiedy pracuje w domu przy kompie potrafię zakraść się pod biurko i wziąć sprawy w swoje usta ;)

Często mam ochotę zrobić facetowi dobrze, teraz też :)
No i to jest to