• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Miłorząb japoński na erekcję

gripsiak

Nowicjusz
Dowiedziałem się ostatnio, że suplementy z miłorzębem japońskim zwiększają potencję i w ogóle działają korzystnie na organizm mężczyzny. Czy można stosować te preparaty z normalnymi witaminami? Czy mogą wystąpić jakieś skutki uboczne?

Aviator1

Seks Praktykant
Miłorząb japoński powoduje rozluźnienie naczyń krwionośnych mózgu i członka i dzięki temu zwiększa przepływ krwi. Wyciągi z miłorzębu można łączyć z innymi witaminami, należy jednak zachować ostrożność w przypadku łączenia go z aspiryną ani innymi lekami rozcieńczającymi krew. Przy przekroczeniu dawki 200mg wyciągu z tej rośliny mogą pojawić się bóle brzucha i głowy. Zwykle jednak tabletki bez recepty takie jak cum on czy penis complete maja w sobie dawką miłorzębu taką aby nie zaszkodziła.

tatarzyn

Nowicjusz
Spokojnie mozna przyjmować takie suplementy na erekcje. Nie powinny zaskodzić a wrecz pomogą.

Miłorząb zawiera w sobie następujace leki;
powerman
cum on
penis complete
Oprócz tego mają w sobie jeszcze L argininę, która jest głównym składnikiem aktywnym jeśli chodzi o działania w walce z zaburzeniami erekcji.

rozzz

Seks Praktykant
Brałem już kilka suplementów z tej serii o której piszesz. Z tych które zostały wymienione, to najlepiej sprawuje się cum on. W sensie przynosi najlepsze efekty. Bunga bunga jest znacznie przyjemniejsza :) Najzwyczajniej w świecie bardziej się chce :)

tatarzyn

Nowicjusz
Przekopiowane z ich strony:
Epimedium sagittatum
L-Arginina
Tribulus terrestris
Catuaba (Trichilia catigua)
Wapń(węglan wapnia)
Ginkgo biloba

Genealnie wszystko naturalne tak wieć nie powinien dawać efektów ubocznych. Z tego co czytałem to jest również na liscie suplementów dopuszczonych do obrotu w Polsce przez polski nadzór farmaceutyczny.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Miłorząb japoński jest składnikiem wielu preparatów, jednak powinien być on przyjmowany z ostrożnością. Przypisuje mu się bowiem działanie prowadzące do niekontrolowanego krwawienia, a nawet stanów przedzawałowych i zawałów serca. Osoby cierpiące na choroby krążenia powinny skonsultować stosowanie miłorzębu japońskiego z lekarzem.
Ponadto niektóre składniki miłorzębu mogą wywoływać reakcje alergiczne. - więcej pod https://www.medme.pl/artykuly/milorzab-japonski-wlasciwosci-przeciwwskazania-dzialanie,67603.html

Mężczyzna

maprak

Cichy Podglądacz
Panowie ja również szukam czegos naturalnego. czy ktoś z Was brał może środki z L argininą? Jakie polecacie w tym względzie?

Mężczyzna

bekac

Cichy Podglądacz
L arginina ma szerokie zastosowanie - także na potencję. Jest powszechnie stosowana na siłowniach. W dużym skrócie przyczynia się do lepszego ukrwienie, dostarczania składników odżywczych. Przy czym jest to suplement diety a nie żadne sterydy. Odpowiadając na Twoje pytanie, tak jest polecana na problemy erekcyjne. Od siebie polecam viamen

Mężczyzna

wertus

Cichy Podglądacz
Z Twoim tematów wynika, że nie masz na 30'stki więc problemy z dymaniem wynikają z dwóch rzeczy - albo siedzi Ci coś w głowie albo masz problem natury czysto medycznej.

Tak więc albo seksuolog/psycholog albo endokrynolog/urolog/androlog.

Albo jedno i drugie.

Bo inaczej omijasz tylko problem, działasz doraźnie (być może źle) zamiast zająć się istotą problemu i wtedy zrobić to co będzie konieczne żeby problem zniknął.

Mężczyzna

maprak

Cichy Podglądacz
Być może.Jendak problem jest w tym ,że robiłem sobie badania hormonalne i wszystko niby jest ok ;/ Do psychologa nie chcę iśc . Mam pewne opory.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
... Bo inaczej omijasz tylko problem, działasz doraźnie (być może źle) zamiast zająć się istotą problemu i wtedy zrobić to co będzie konieczne żeby problem zniknął.
Interesująca rada, od siebie dodam, ze jedynym lekarzem mogącym nam pomóc jest urolog, a nie cudowne leki z zagranicy. Czyt. z Chin.