• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Milf szuka kolegi

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Młody to jest pojęcie względne. Autorka nie podała tutaj w jakim sama jest wieku. Tak tak, wiem, że kobiet o wiek się nie pyta, ale to znacznie uprościłoby poszukiwania.
Pozwolę tutaj zabawić się w detektywa. Stawiam, że te 77 z nicka to rok urodzenia.
Dla 47 letniej milfetki część uczestników będzie młoda. Ale jeżeli 77 to wiek? Wtedy prawie każdy by się łapał 😜

Mężczyzna

sensual_legs

Podrywacz
Hej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej ;)

Czekam Justyna :*
cześc. Jaka tematyka opowiadań Cię interesuje ? jedną z postaci mógłby być męźczyzna w damskiej bieliźnie ?

Mężczyzna

Realny89Bartek

Cichy Podglądacz
Hej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej ;)

Czekam Justyna :*
Hej Justyno😘
Jestem Bartek 34lata. Uwielbiam takie w pełni dojrzałe Kobiety jak Ty. Bardzo chętnie Cię blizej poznam..