Jak masz ochotę to pomogę xdHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Czekam Justyna :*
Gdyby poprzednicy się nie sprawdzili, chętnie nawiążę taką znajomośćHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Dżasta śmiało możemy stworzyć coś wspólnieHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
hejHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
cześc. Jaka tematyka opowiadań Cię interesuje ? jedną z postaci mógłby być męźczyzna w damskiej bieliźnie ?Hej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
czy blondtn wysoki przystojny 19 lat się nada?Hej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Ja też bardzo chętnie poznamHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
19 lat bujna wyobraźnia zawsze chętny może coś z tego wyjdzieHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Cześć Zależy jak młodego ale jeśli chcesz możemy spróbowaćHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Hej! Jakbyś była zainteresowana to zapraszam na pwHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Witam serdecznieHej 25 latek , również poznam
Hej JustynoHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Cześć piękna, ja bym się skusił na rozmowęHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej
Cześć bardzo chętnie popiszę Jeśli chcesz zapraszam na privHej! Jestem Justyna i jestem tu już od jakiegoś czasu, chętnie znajdę jakiegoś fajnego miłego młodego kolegę do wspólnych rozmów czy tworzenia opowiadań a jak wiemy we dwoje raźniej