• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Miejsce na peeting... a Ty masz już swoje?

Status
Zamknięty.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Ja dostałem książkę "Liberałów nikt nie kocha" Sardulskiego i "jak prowadzić badania polityczne?" - nie wiem - bo jeszcze się nie zabrałem za to drugie - o czym dokładnie i kogo.
Zaś ona dostała majteczki (figi) i przedwszystkim taką przewiewną, obcisłą, przeźroczystą, koronkową sukienkę do pempka.- nie wie, jak to nazwać, ale te komplet nam się podobał od awsze. A wygląda nim jak nie wiem tak się na nią rzuciłem.

ted

Biegły Uwodziciel
Hmm jednak wole miec tak jak mam czyli mieszkanie bez rodzicow, jakos tak pewniej sie czuje, poza tym nie mam w pokoju zamka w drzwiach :p nie przeszlo by :wink:

Curtis

Cichy Podglądacz
A czy ktos z was piescil sie z ukochana w czyms takim jak ....nie wiem jak to po polsku napisac :p taka budka w ktorej sie poluje na zwierzeta.Chyba bedziecie wiedziec o co mi chodzi.Przewaznie one sa na polanach albo gdzies w lasach.Było naprawde fajnie tylko nas dwoje i dzika przyroda dookola nas :D Góry skaliste jednak to jest fajna rzecz

Signed Yours Curtis

Curtis

Cichy Podglądacz
młoda napisał:
Co do rodziców za ścianą, to my tak ostatnio mamy za każdym razem... ;) Ale osobiście wolę wolny domek... :(

Młoda to co za problem powiedziec rodzicom zeby wyszli do kina albo gdzies do restauracji i po klopocie :D

Signed Yours Curtis

Status
Zamknięty.