• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Myślę, że nie. Ci którzy chcą to odzywają się do siebie na priv.
Tu chyba nie ma zbyt wiele osób, które chcą realnie kogoś poznać do związku. Patrząc na dział ogłoszeń przynajmniej 😂
Ale ogłoszenia to są raczej głównie w tematyce stricte seksualnej.

A tu - o ile dobrze zrozumiałem panią @D'Arc - chodziło by także o jakieś spotkania inne niż czysty seks - kawa, spacer, pogadanki...
Ja jestem na "tak" - może sam bym skorzystał...? Na pewno wiele z Was chciałoby do mnie napisać ale się wstydzi lub boi, no nie?

O... jakoś chyba ująłem racjonalne sedno sprawy 😆

A jeśli źle odczytałem sens - to proszę aby @Holly ze mnie kulturalnie zadrwiła 😉😆

Ostatnia edycja:
Kobieta

D'Arc

Dominujący
Tu chyba nie ma zbyt wiele osób, które chcą realnie kogoś poznać do związku. Patrząc na dział ogłoszeń przynajmniej 😂
Nie chodzi o poznawanie do związku, może być do wspólnych spacerów ornitologicznych, do romansu na boku, do walenia koników, do małżeństwa, do zakumplowania się bez podtekstów. Wszystko po to, żeby odsiać osoby, które ograniczają się tylko do wirtualu. No i z podaniem przynajmniej województwa, żeby to miało sens.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Nie chodzi o poznawanie do związku, może być do wspólnych spacerów ornitologicznych, do romansu na boku, do walenia koników, do małżeństwa, do zakumplowania się bez podtekstów. Wszystko po to, żeby odsiać osoby, które ograniczają się tylko do wirtualu. No i z podaniem przynajmniej województwa, żeby to miało sens.
Tak, dokładnie o tym myślę. Oczywiście mój poprzedni wpis był raczej żartobliwy i nie do końca serio, ja z tego korzystać nie zamierzam, ale właśnie brakuje takiego działu jak zaproponowałaś. Nawet nie do romansu a bardziej do - nie wiem jak to nazwać - spotkań bez podtekstów czy zobowiązań? Taka właśnie kawa, wspólny rower, nie wiem, spacer - no może byc i romansowanie, czemu nie :)

Mężczyzna

Hakala

Cichy Podglądacz
Natrętów masz tu i tak, jak psów, popytaj dziewczyn, ile dostają wiadomości z wizerunkiem kaktusa 😉
No w realu, to chyba mało kto odrazu ściąga gacie, na widok kobiety, lub zorientowania się, że ma doczynienia z kobietą. Więc w realu mniejsze szanse na to, wg mnie. Poza tym, przynajmniej te pare zdań się wymienia raczej, z płcią przeciwną, i czasem łatwo się można przekonać, z kim się ma doczynienia. Pomysł autorki uważam, za niezły ale odzew, póki co słaby. Inaczej, by było, jakby kobieta napisała " jestem taka napalona, kto chętny na priv?" :D Selekcja naturalna.

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Miałem raczej na myśli resztę szarych użytkowników, którzy często spodziewają się tu różnych atrakcji, a dostają zwykłego, ciężkiego, prozaicznego kopa w dupsko
Życie na wschodzie jest pasmem cierpienia i niedoli. Nie należy z tego powodu popadać w depresję. Tak się tutaj żyje od wieków. Tu nie Ameryka!

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Miałem raczej na myśli resztę szarych użytkowników, którzy często spodziewają się tu różnych atrakcji, a dostają zwykłego, ciężkiego, prozaicznego kopa w dupsko 🤣
Kop w dupę nie jest jeszcze taki zły, gorzej byłoby dostać kopa w jaja 😉

Wracając do tematu, największą przeszkodą spotkania w realu jest czas i odległość. Często osoby, z którymi nadaje się na podobnych falach zamieszkują inne, znacznie oddalone rejony Polski.