• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Kobieta

Holly

Nowicjusz
Jestem ciekawa Waszych doświadczeń i obserwacji. Może ktoś widzi to zupełnie inaczej?
Nie jestem tu długo, ale mam wrażenie, że albo niektórzy mylą ten portal z jakimiś sexrandkami. Chociaż nawet w takich miejscach takiego zachowania, jakie jest tu prezentowane, można spodziewać się tylko względem prostytutki. Pan przychodzi, pan wymaga.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
A mi się zdarzało. Oczywiście nie mówię otwarcie, że chcę iść do łóżka czy temu podobne, ale często ja wykonuję pierwszy ruch, gdy ktoś mi wpadnie w oko
Mi akurat też się zdarzyło, ale to tylko w przypadku opisanym wyżej, jak sama sobie go upolowałam.

A w przypadku gdy pisał ktoś obcy, to obowiązywał protokół jak opisany niżej:
Nie zaczynam nigdy rozmowy z myślą o łóżku. Tak z obcym gościem? Ani to interesujące ani pociągające.

Kobieta

missprostitute

Nowicjusz
A ja uważam, że wcale nie jest tu tak źle, przynajmniej z tymi facetami zadomowionym tu na dłużej niż 10 masturbacji pod rząd 😆 Powiedziałabym nawet, że forum przyciągnęło mnie ciekawymi, wielowątkowymi dyskusjami w niektórych tematach, jakie pamiętam z forów w starym dobrym stylu. Z tego miejsca pozdrawiam mój direct message contact. 😘 Skonsumujemy to, wierzę 😋

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ja tam nie narzekam na swoją sytuację, a i koleżanki raczej też sobie chwalą, jak już ogarną co jak działa ;)
No ale ja nie miałem na myśli Ciebie i Twych znakomitych koleżanek, bo to, że Wy tu macie wszystko poogarniane i czujecie się jak ryby w wodzie - to wiadomo 🤣

Miałem raczej na myśli resztę szarych użytkowników, którzy często spodziewają się tu różnych atrakcji, a dostają zwykłego, ciężkiego, prozaicznego kopa w dupsko 🤣

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
No ale ja nie miałem na myśli Ciebie i Twych znakomitych koleżanek, bo to, że Wy tu macie wszystko poogarniane i czujecie się jak ryby w wodzie - to wiadomo 🤣

Miałem raczej na myśli resztę szarych użytkowników, którzy często spodziewają się tu różnych atrakcji, a dostają zwykłego, ciężkiego, prozaicznego kopa w dupsko 🤣
Ja za to miałam na myśli kobiety ogółem. Po prostu trzeba się nauczyć jak wyłowić kogoś konkretnego z masy różnych, często bardzo interesujących przypadków (jeśli w ogóle kogoś szukamy).
Nie można się zrażać, to że ktoś proponuje fotkę kutasa w pierwszej rozmowie wcale nie oznacza, że wszyscy tak będą robić.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Mam wrazenie że to panie tu polują 😉. Choć faceci myślą że jest inaczej. Wiec brawo dla Was kobietki. Potraficie ogarnąć goscia i oddzielic ziarno od plew. 😉
Owszem trwa tu jakiś obłędny, "chocholi" taniec - ale kto na kogo poluje, kto jest bardziej świadomy bycia myśliwym a kto zwierzyną - i kto na ile nie ma racji w swoich przeświadczeniach - temat na szeroką dyskusję 😉

Jeżeli o mnie chodzi - nie przychodziłem tu w jakimś celu, czy z jakimś planem, nikogo nie szukałem i nie szukam, nie pisałem do nikogo, nie wysyłałem zdjęć kutasa (i nie wyśle, choćby mnie błagano na kolanach 😆😆😆) - i może dlatego mam zero stresów w tym temacie. Na SF drażnią mnie akurat całkiem inne rzeczy, a nie moja taka czy inna "popularność" 🤣🤣🤣 przestało mnie to zupełnie obchodzić.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Nawet dziś mi się trafiło :cry:
Swoją drogą - nie wiem o co im chodzi? :)

Przecież sam proces poznawania nowej osoby jest już czymś intrygującym. Te niezobowiązujące rozmowy przechodzące powoli - oczywiście gdy obydwie strony "nadają na jednej częstotliwości" - w mniej a potem bardziej intymny flirt, spotkania F2F, spojrzenia, gesty, jakaś głębsza relacja... Już nawet nie chodzi o sam seks sensu stricte - ale o tą kiełkującą relację - i niekoniecznie mam tu na myśli miłość. Seks też jest ważny, nie zrozumcie mnie źle, ale bez tej - mniej lub bardziej rozciągniętej w czasie - pudbudowy, bez tego choćby "lubienia się" partnerów - jest takim "kebabem z blaszanej budy". Takim zwykłym beznamiętnym 'zaspokojeniem głodu'. Zeżreć, wyrzucić opakowanie i zapomnieć.

Zaś facet, który wysyła nieznanej sobie dziewczynie zdjęcia kaktusa na "dzień dobry" - czy wręcz zamiast "dzień dobry" - zachowuje się jak robotnik, który chce wybudwać dom poczynajac od dachu. Czy są w ogóle dziewczyny, które "kręci" coś takiego? No muszą być, bo ci goście sukcesywnie tak postępują ;)
Nie wiem co tu jest grane. Chyba jestem booomerem ;)

Mężczyzna

pascal

Nowicjusz
Drogie Panie!

Coraz częściej na czacie i w ogłoszeniach widzę ten sam schemat: panowie wpadają, wrzucają ogłoszenie „szukam kobiety”, po czym czekają, aż jakaś sama się odezwie. Zero zainteresowania konkretnymi wątkami, zero odrobiny wysiłku, zero próby poznania kogoś po wpisach czy preferencjach. Zamiast popracować nad sobą i swoim profilem, wolą postawić „wywołanie do tablicy” i liczyć, że magia się wydarzy.

Czy to kwestia lenistwa? Przyzwyczajenia, że „kobieta się znajdzie”? A może zwyczajnie nie wiedzą, jak się angażować w rozmowę i to ich sposób na obejście interakcji?

Z czego to wynika Waszym zdaniem – i czy da się to zmienić?
Jak lubicie być zaczepiane? Jaki jest przepis? Dobra droga?
Czy w ogóle szukacie tu seksu? A może, jak ja, chcecie w spokoju porozmawiać otwarcie o seksie?

Jestem ciekawa Waszych doświadczeń i obserwacji. Może ktoś widzi to zupełnie inaczej?
Ja takich rzeczy bo tu nie robię. Bo po pierwsze, tu chyba nie ma kobiet szukających mężczyzn. A po drugie, w takiej dziurze gdzie mieszkam (Nysa, opolskie) to tu pewnie nie ma nawet.