• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

taki_onmaly

Nowicjusz
Pewnie jest w tym dużo prawdy, internet daje nam to, że jesteśmy anonimowi i niestety bardzo często są przekraczane granice, wszelkie granice. Owszem ja też założyłem tutaj konto z ciekawości, chciałem zobaczyć jak to forum wygląda. Nie ukrywam, że lubię seks, ale chyba jak większość osób na tym forum. Dodatkowo internet powoduje, że człowiek się rozleniwia i chce na już, na teraz. Są też różne portale zbiornik, datezone czy tam roksa, ale tam trzeba chyba się trochę mocniej wysilić. Tutaj, tak uważam, niektórzy myślą, że jak forum jest o seksie, to ponad połowa osób będzie od razu gotowa na seks z pierwszym lepszym. Nigdy nie uprawiałem seksu z od razu poznaną kobietą, ja lubię popisać, poznać się, to powoduje że jest więcej emocji, nawet już w samym seksie, przynajmniej dla mnie. Jednak z racji, że mam żonę to daaawno nie miałem żadnego spotkania z inną kobietą, ale popisać, zawsze chętnie popiszę :)

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Chcą poczytać o fantazjach jakie mają inni,
No nie wiem, ale "seks forum" to chyba dobre miejsce by o tym pogadać z kimś? Mam iść na forum o kwiatach czy rybkach akwariowych? :unsure:

może anonimowo wyznać jakieś swoje pojebane fantazje, bo przy stole przy obiedzie się jakoś wstydzą
A po co miałbym o tym rozmawiać przy obiedzie z rodziną? Mam rodzicom o tym opowiadać? Dzieciom jeżeli ktoś ma? Dla mnie takie coś zalatuję groteską, wymienianiem powodów na siłę.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Wracając do tematu tego wątku, od którego niektórzy tutaj odbiegają, to odpowiadając autorce - faceci są skoncentrowani na cel. Podejrzewam, że zdecydowana większość facetów tutaj się rejestruje, bo bez założenia konta nie można wejść w galerię zdjęć. No a jak już mają konto to można to wykorzystać.
Wchodzą tu, widzą, że są jakieś kobiety, jest czat więc co im szkodzi. Statystycznie im więcej wiadomości wyślą, tym większa szansa, że jakaś w końcu coś odpisze i może im się poszczęści. Faceci myślą o seksie średnio co 7 sekund. Chcą poczytać o fantazjach jakie mają inni, może anonimowo wyznać jakieś swoje pojebane fantazje, bo przy stole przy obiedzie się jakoś wstydzą. Pooglądać cudze żony. Są też tacy, co mają 70 lat i mogą pomarzyć, że zobaczą nastolatkę albo młodą kobietę nago gdzie indziej niż na ekranie monitora, a tu forum i jego względna anonimowość daje im możliwość rozmowy z taką laską i może jeszcze mu się uda podrywać, może ona go nie zapyta ile ma lat i będzie mógł sobie walić konia przy biurku wyobrażając sobie jak mu obciąga.

Ech i w kółko to samo... faceci to, faceci tamto, faceci źli, chamscy, obleśni, chcą młode laski oglądać, sextingować z nimi, ruchać się jak króliki, myślą o ruchaniu co 7,63 sekund, walić konia do wysępionych zdjęć i w ogóle :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Zastanawia mnie jedno ważne zagadnienie - czy te panie, które tak ochoczo wpierniczają wszystkich bez wyjątku facetów do tego jednego worka - mają partnera/męża i czy jego też by tam chętnie wrzuciły i przywaliły kamieniami, żeby przypadkiem nie wylazł....?

Czy to tak może działa, że "wszyscy faceci to <tu wstaw dowolne obciążające cechy i epitety> - ale mój Misiunio Przesłodki jest zupełnie inny, to prawdziwy mężczyzna (chwytacie oczywisty błąd logiczny?), kocham Cię robaczku".... :D;)

Oczywiście odpowiedzi od zainteresowanych pań się nie doczekam, ale.... Forum jest po to by walnąć co na wątrobie wisi :)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Ech i w kółko to samo... faceci to, faceci tamto, faceci źli, chamscy, obleśni, chcą młode laski oglądać, sextingować z nimi, ruchać się jak króliki, myślą o ruchaniu co 7,63 sekund, walić konia do wysępionych zdjęć i w ogóle :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Zastanawia mnie jedno ważne zagadnienie - czy te panie, które tak ochoczo wpierniczają wszystkich facetów do tego jednego worka - mają partnera/męża i czy jego też by tam chętnie wrzuciły....?

Czy to tak może działa, że "wszyscy faceci to <tu wstaw dowolne obciążające cechy i epitety> - ale mój Misiunio Przesłodki jest zupełnie inny, to prawdziwy mężczyzna (dostrzegacie błąd logiczny?), kocham Cię robaczku ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ".... :D;)

Oczywiście odpowiedzi od zainteresowanych pań się nie doczekam, ale.... Forum jest po to by walnąć co na wątrobie wisi :)
Zdaniem tej pani ja na przykład :
- chodzę na wesela po to by obmacywać pannę młodą ( no
ta bene, nie chodzę na wesela)
- "przypadkiem" wchodzę do damskich toalet
ogólnie jestem wg Nieśmiałej"starym zbokiem"

Objawiła to publicznie na czacie. Ma czelność zabierać głos w temacie hejtu

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
A to po to się chodzi na wesela???? Kur..... tyle lat w nieświadomości :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

A jeśli chodzi o koleżankę @Nieśmiała - nie znam, może będę miał okazję poznać, może nie - ale na generalizowanie i pisanie ogólników bez pokrycia będę zawsze reagował. Hobby takie mam :) :)

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
A to po to się chodzi na wesela???? Kur..... tyle lat w nieświadomości :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
I po jaką cholerę wchodzić z nimi w dyskusję skoro mają taką wiedzę nie znając nawet człowieka
Ale na znieważanie mają przyzwolenie społeczne i ADMinistracyjne
W temacie : między innymi dlatego jest tak żle

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Ktoś tu dobrze napisał, że to forum erotyczne. Dlatego dziwią mnie komentarze niektórych osób. Zawsze możecie iść w niedzielę do kościoła i przystąpić do spowiedzi świętej zamiast wytrząsać tutaj swoją pruderię.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
- "przypadkiem" wchodzę do damskich toalet
ogólnie jestem wg Nieśmiałej"starym zbokiem"

Objawiła to publicznie na czacie. Ma czelność zabierać głos w temacie hejtu
Mój post nie był skierowany do Ciebie. Chodziło mi o ogólne zjawisko nie tylko na tym forum. Dlaczego czujesz się jego odbiorcą?

Stwierdzenie, że ktoś jest stary nie jest hejtem.

@PrzemoHarp temat jest o dziwnych zachowaniach facetów więc też zgodnie z nim się wypowiadam. Jak będzie temat o laurkach dla Panów to będę tam o tym pisać

O zgrozo, mam czelność wypowiadać się na forum xd

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Mój post nie był skierowany do Ciebie. Chodziło mi o ogólne zjawisko nie tylko na tym forum. Dlaczego czujesz się jego odbiorcą?

@PrzemoHarp temat jest o dziwnych zachowaniach facetów więc też zgodnie z nim się wypowiadam. Jak będzie temat o laurkach dla Panów to będę tam o tym pisać
Jestem FACETEM, jeśli to nie widać, to informuję o tym publicznie - taki 'coming out' :) Więc kamień rzucony do "ogródka" FACETÓW odbieram jako rzucony również we mnie :)
Stary też nie jestem bo mam 48 lat, a duchem to z 20 może w porywach, więc to akurat mnie nie ruszyło :)
Moje zachowanie wielu też wydaje się dziwne :)
Tak czy inaczej pozdrawiam serdecznie :) Dobrze jest wszystko sobie wyjaśnić.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący

O zgrozo, mam czelność wypowiadać się na forum xd
Wymieniłaś wyrażnie mój nick, opisując moje "zachowania", a nie innych osób
Sprawdz screen z tego czatu. Skoro mnie go przedstawiono pomimo, że jestem z dala od :"kuluarów'. To z pewnością Tobie również go udostępnią,
jesteś przecież na bieżąco.

Ostatnia edycja:
Kobieta

D'Arc

Dominujący
Czy to tak może działa, że "wszyscy faceci to <tu wstaw dowolne obciążające cechy i epitety> - ale mój Misiunio Przesłodki jest zupełnie inny, to prawdziwy mężczyzna (chwytacie oczywisty błąd logiczny?), kocham Cię robaczku".... :D;)

Doczekasz 😝
Wszyscy faceci na sexforum myślą o sexie co 7 sekund i ruchają się przynajmniej raz w tygodniu - ale mój Stary Misiunio jest zupełnie inny - nie w głowie mu ruchanie.
😂🤣😅