• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
"Zalecam banicję"...😂😂😂 no tak, co innego..?
A sam zostanie i będzie brylował i spijał śmietankę 😎
Sprytnyś waść i zmyślny, ale ja zmyślniejszy... 🙂
Już dawno zostałem wykopany z gry;)
Nikomu nie zagrażam. nie oznaczaj mnie bo będę musiał reagować, a to dla mnie kłopoty (furie nie śpią)
Nikt nie lubi czytać prawdy:LOL:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Już dawno zostałem wykopany z gry;)
Nikomu nie zagrażam. nie oznaczaj mnie bo będę musiał reagować, a to dla mnie kłopoty (furie nie śpią)
Nikt nie lubi czytać prawdy:LOL:
Dobra, dobra...
Już nie dorabiaj mitologii do tego całego wariactwa bo zaraz jeszcze uwierzę 😛🙂

Chwilami zazdroszczę tym naszym onanistom - stanowią taką totalnie odklejoną kanapową frakcję, klepią tych swoich żołnierzy po hełmach, nie szukają poklasku, atencji, suczek, milfów, privów...
Akurat tutaj to odklejenie działa bardzo in plus 😂😂

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Dobra, dobra...
Już nie dorabiaj mitologii do tego całego wariactwa bo zaraz jeszcze uwierzę 😛🙂

Chwilami zazdroszczę tym naszym onanistom - stanowią taką totalnie odklejoną kanapową frakcję, klepią tych swoich żołnierzy po hełmach, nie szukają poklasku, atencji, suczek, milfów, privów...
Akurat tutaj to odklejenie działa bardzo in plus.
Oczywiście. Tak na serio to ja tutaj walczę z cieniem. Dla zabawy raczej
Kobiety aktualnie na forum w ogóle nie są zainteresowane facetami
Robię to, żeby pokazać, że nie wszyscy faceci są lizodupami, ale i to nie ma praktycznie żadnego znaczenia:)
Rada praktyczna tutaj "Cokolwiek uczynisz, będziesz żałował" - lepiej odpuścić
Uzupełniam : po prostu mają już swoich facetów i nie muszą szukać:p

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
A tak poważniej - ja w ogóle tu trafiłem trochę przypadkiem, a efekt jest taki, że piszę mniej lub bardziej aktywnie z kilkoma osobami. Czego nie oczekiwałem w sumie.

Takie zwykłe relacje przyjacielskie, koleżeńskie - bez sextingu, wołania o zdjęcia, wymuszania spotkań, pokazywania kaktusa itp. bo to nie w moim stylu 😉

Ot takie pisanie co u mnie, jak minął dzień, co nas wzruszyło, zachwyciło, zniesmaczyło, także jakieś wsparcie w trudniejszych chwilach itp.

Sam zostałem "zagadywany", nie pisałem pierwszy, więc chyba nie jest tak źle jeszcze 😎😄 myślę, że moje "współrozmówczynie" jakoś są zadowolone z relacji, bo żadna nie chce zerwać kontaktu 🙂 (jeszcze)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg...

Dominujący
A tak poważniej - ja w ogóle tu trafiłem trochę przypadkiem, a efekt jest taki, że piszę aktywnie z kilkoma osobami. Czego nie oczekiwałem w sumie.

Są to relacje przyjacielskie, koleżeńskie - bez sextingu, wołania o zdjęcia, wymuszania spotkań, pokazywania kaktusa itp. bo to nie w moim stylu 😉

Ot takie pisanie co u mnie, jak minął dzień, co nas wzruszyło, zachwyciło, zniesmaczyło, także jakieś wsparcie w trudniejszych chwilach itp.

Sam zostałem "zagadywany", nie pisałem pierwszy, więc chyba nie jest tak źle jeszcze 😎😄 myślę, że moje "współrozmówczynie" jakoś są zadowolone z relacji, bo żadna nie chce zerwać kontaktu 🙂 (jeszcze)
Zgoda. To ta jasna strona forum:) Kobiety, które piszą pierwsze są mądre Przekonalem się o tym osobiście😊

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Takie zwykłe relacje przyjacielskie, koleżeńskie - bez sextingu, wołania o zdjęcia, wymuszania spotkań, pokazywania kaktusa itp. bo to nie w moim stylu 😉

Bo wyróżniasz się, bardzo pozytywnie. Można z Tobą porozmawiać praktycznie o wszystkim. To coś jak święty graal w miejscu gdzie większość chce zaświecić nagością lub wymusić sexting. Nie wszystkie jesteśmy tu po to aby coś znaleźć, a może byłyśmy, coś nas znalazło, ale zostałyśmy. Tak czy siak - nadal chętnie rozmawiamy, nawet jeśli nie ma to podtekstu erotycznego.
Miałam tu wiele super znajomości, które zapowiadały się nawet tak przyjacielsko, ale od kiedy już nie szukam niczego seksualnego, bo znalazłam swojego Zbója, to część tych znajomości wygasła.
Na szczęście nie wszystkie i chciałabym podziękować tym Panom za to, że są i że udowadniacie, że nie jesteśmy tylko obiektem seksualnym. Nawet w takim miejscu jak SF 💙

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Wracając do tematu tego wątku, od którego niektórzy tutaj odbiegają, to odpowiadając autorce - faceci są skoncentrowani na cel. Podejrzewam, że zdecydowana większość facetów tutaj się rejestruje, bo bez założenia konta nie można wejść w galerię zdjęć. No a jak już mają konto to można to wykorzystać.
Wchodzą tu, widzą, że są jakieś kobiety, jest czat więc co im szkodzi. Statystycznie im więcej wiadomości wyślą, tym większa szansa, że jakaś w końcu coś odpisze i może im się poszczęści. Faceci myślą o seksie średnio co 7 sekund. Chcą poczytać o fantazjach jakie mają inni, może anonimowo wyznać jakieś swoje pojebane fantazje, bo przy stole przy obiedzie się jakoś wstydzą. Pooglądać cudze żony. Są też tacy, co mają 70 lat i mogą pomarzyć, że zobaczą nastolatkę albo młodą kobietę nago gdzie indziej niż na ekranie monitora, a tu forum i jego względna anonimowość daje im możliwość rozmowy z taką laską i może jeszcze mu się uda podrywać, może ona go nie zapyta ile ma lat i będzie mógł sobie walić konia przy biurku wyobrażając sobie jak mu obciąga.