• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Taki złoty środek ;) kulturalny, ale zaczepny. Miły gdy trzeba, ale i pazur umie pokazać. Przekomarzający się, ale i potrafi zbastować i powiedzieć coś od czego robi się ciepło na sercu, a czasem i mokro w kroku ;)

Sam bad boy źle bo za bardzo buc. Sam miły źle, bo za bardzo pierdoła. No nie dogodzisz 🤣
I weź tu bądź mądry i wiersze pisz...
Nie dogodzi kobiecie 😉

Mężczyzna

Tainted84BS

Cichy Podglądacz
Nie chcę usprawiedliwiać, ale natura ma swój udział w tych zachowaniach. Wbrew pozorom facet to proste urządzenie, nie jest wyrafinowany i wielowymiarowy jak kobieta.

Być może wielu facetów chciałoby "rozegrać" sprawy inaczej, ale "wychodzi jak zawsze".

Oczywiście to zawsze kwestia indywidualna, jednak myślę że trzeba to rozpatrywać pod wieloma względami.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Nie chcę usprawiedliwiać, ale natura ma swój udział w tych zachowaniach. Wbrew pozorom facet to proste urządzenie, nie jest wyrafinowany i wielowymiarowy jak kobieta.
Chyba Ty :) :)
Być może wielu facetów chciałoby "rozegrać" sprawy inaczej, ale "wychodzi jak zawsze".
Skoro działają "jak zawsze" - to jak ma wyjść? :D
Oczywiście to zawsze kwestia indywidualna, jednak myślę że trzeba to rozpatrywać pod wieloma względami.
A teraz zaprzeczasz sam sobie....? :) Ale dobrze, dobrze, asekuracja zawsze na propsie. Bez niej niejeden już wziął i spadł w przepaść, z której później ciężko się wygramolić bez strat własnych :p

Mężczyzna

WysokiCiemnooki

Cichy Podglądacz
Jebać te rozkiny już. Ja po kilku tygoniach doszedłem do wniosku, że wychodząc na przeciw - będąc normalnym, ciekawym ale robiąc pierwszy krok w stosunku do kobiet to totalnie to zlewają. Nie zaimponujesz niczym, bo też wszystkie portale typu instagram oderwały kobiety od rzeczywistości i od tego jak wygląda świat. Który nie jest idealny jak na storikach celebrytów. Ale nie potrafiąc sklecić zdania o sobie, nie mając zainteresowań ani gorsza empatii - drogie Panie jednak uważam wasze ego za nieco nabrzmiałe :)

PS. Nabrzmiałe jak mój kutas 😀

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Jebać te rozkiny już. Ja po kilku tygoniach doszedłem do wniosku, że wychodząc na przeciw - będąc normalnym, ciekawym ale robiąc pierwszy krok w stosunku do kobiet to totalnie to zlewają. Nie zaimponujesz niczym, bo też wszystkie portale typu instagram oderwały kobiety od rzeczywistości i od tego jak wygląda świat. Który nie jest idealny jak na storikach celebrytów. Ale nie potrafiąc sklecić zdania o sobie, nie mając zainteresowań ani gorsza empatii - drogie Panie jednak uważam wasze ego za nieco nabrzmiałe :)

Czyli pora na transformację z formy "miętkiej" w formę "twardą", może to przyniesie skutek.. 👍👍👍✌️

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
@WysokiCiemnooki ech szkoda i naprawdę jest aż tak źle? Tak to już jest na tych rynkach matrymonialnych, co lepsze kąski zajęte. Ale może nie warto poddawać się tak szybko, w sumie nie jesteś tu długo 🤔
Kto miał być pożarty ten zniknął. Pozostał plankton, który nie ma na to szans z uwagi na brak nowych lwic.
W ten sposób nastąpiła stagnacja w tym zakresie
Kolegom zalecam banicję ponieważ nawet usilne starania nic nie zmienią, a będą rodzić coraz większą frustrację. szkoda nafty;):LOL:
Sprostowanie: nie tyle banicję ile zdystansowanie się od kobiet na forum, które są tu już jakiś czas, bo admirowanie ich już nie przyniesie pożądanego efektu. O! to lepiej brzmi:p

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Aya
Nie zrobiliśmy sobie privu .
To wszystko jest w Twoim temacie

Już wychodzę i proszę koleżanki o wstrzymanie się z raportowaniem
🤬

Kobieta

Zalotka

Erotoman

Przekazuję głos Shiro z zaświatów.
Jest dumny, że jego nauki coś przynoszą, powoli rodzą się następcy. Mężczyźni wstają z kolan.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
@Shiro niby opuścił ale bywa duchem i napawa nas swoją mądrością 🤣
images

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Kto miał być pożarty ten zniknął. Pozostał plankton, który nie ma na to szans z uwagi na brak nowych lwic.
W ten sposób nastąpiła stagnacja w tym zakresie
Kolegom zalecam banicję ponieważ nawet usilne starania nic nie zmienią, a będą rodzić coraz większą frustrację. szkoda nafty;):LOL:
Sprostowanie: nie tyle banicję ile zdystansowanie się od kobiet na forum, które są tu już jakiś czas, bo admirowanie ich już nie przyniesie pożądanego efektu. O! to lepiej brzmi:p
"Zalecam banicję"...😂😂😂 no tak, co innego..?
A sam zostanie i będzie brylował i spijał śmietankę 😎
Sprytnyś waść i zmyślny, ale ja zmyślniejszy... 🙂