• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Na jaki wątek się nie trafi zawsze kończy się kutasim łbem i to z obustronnej inicjatywy🙈😝
Nawet na muzyczny mi wleżli parę dni temu i to bezkarnie. "Et te admine, contra me":(
Zeby nie było faceci i laski zgodnie i w porozumieniu. A fee

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg...

Dominujący
"Widmo [kutasa} krąży nad Europą". Zródla nie podaję z wiadomych względów🤫:cool:
BTW znowu wylazł:(
Utnijmy go i będzie spokój (temat oczywiście, bo znowu mnie zbanują za zastraszanie użytkowniczek)
To jest nie cały temat, tylko ten akurat podmiot:p

Ostatnia edycja:
Kobieta

hotkaa91

Nowicjusz
Ja zauważyłam, że wieeelu facetów na tym forum oczekuje po wysłaniu "hej, co tam" żebym to ja prowadziła konwersację. 😏 ALE NO WAY !! 😡 Skoro piszcie do mnie pierwsi to wysilcie się trochę, a nie liczcie że to druga strona na siłę będzie podtrzymywać wymianę wiadomości.. z których i tak nic nie wynika 😆

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Ja zauważyłam, że wieeelu facetów na tym forum oczekuje po wysłaniu "hej, co tam" żebym to ja prowadziła konwersację. 😏 ALE NO WAY !! 😡 Skoro piszcie do mnie pierwsi to wysilcie się trochę, a nie liczcie że to druga strona na siłę będzie podtrzymywać wymianę wiadomości.. z których i tak nic nie wynika 😆
W przypadkach, o których piszesz "konwersacja" czy raczej jej żałosna fasadowa namiastka - jest tylko zjawiskiem naskórkowym. Myślisz, ze po co jest to "hej, co tam"? Nikogo nie obchodzi "co tam" ;) Oczekiwania tych panów wobec Ciebie są konkretne i klarowne.
Dla nich :)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Oj, problem nie leży tylko w jakości, ale też w samej liczbie. Facetów w sieci jest znacznie procentowo więcej, więc przy tak dużym wyborze łatwo odrzucać nawet tych wartościowych.

Kto nie wierzy wystarczy zalogować się na czaterię pod żeńskim imieniem i już nie odpędzicie się od rozmów :)