• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Mężczyzna

cameo

Cichy Podglądacz
Hm...one lubią tajemniczych...
Czyżby to taka uszczypliwość w moją stronę ? 😅 Ale owszem, jak komuś brak wzorca, to tak tajemniczość jest na plus. Zawsze można wjechać na forum ze zdjęciem kutasa w ręce, mimo że wciskanie tych kutasow wszędzie na siłę jest przecież ciągle przez kobiety krytykowane. A później się dziwić, że facet blokowany, wyzywany - spermiarze/koniobijcy takie dość czeste stwierdzenia. No, ale szacunek się wzbudza zachowaniem, tak samo ten szacunek się traci. A te kutasy słynne wszędzie.. jakby mi ktoś z taką pogardą powiedział o moim penisie, to moje męskie ego by tego nie dźwigło 😅 no ale jak się zaaklimatyzuje na tym forum, to za niedługo sam sobie odpowiesz na pytanie gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy 😜

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Czyżby to taka uszczypliwość w moją stronę ? 😅 Ale owszem, jak komuś brak wzorca, to tak tajemniczość jest na plus. Zawsze można wjechać na forum ze zdjęciem kutasa w ręce, mimo że wciskanie tych kutasow wszędzie na siłę jest przecież ciągle przez kobiety krytykowane. A później się dziwić, że facet blokowany, wyzywany - spermiarze/koniobijcy takie dość czeste stwierdzenia. No, ale szacunek się wzbudza zachowaniem, tak samo ten szacunek się traci. A te kutasy słynne wszędzie.. jakby mi ktoś z taką pogardą powiedział o moim penisie, to moje męskie ego by tego nie dźwigło 😅 no ale jak się zaaklimatyzuje na tym forum, to za niedługo sam sobie odpowiesz na pytanie gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy 😜
Może lekka uszczypliwość, ale nie jest to nic osobistego. Wynika z tego, że znam trochę atmosferę forum i stosunek kobiet do nas. Ale przepraszam Cię.
Natomiast odpowiadam sobie na pytania niezależnie od tego czy ktoś zaaklimatyzuje się na forum:)
Jreżeli choidzi o kutasy jest to temat wiodący i ciągle aktualny, przedwijający się w różnych wsątkach i nie zawsze prowokowany przez facetów, powiedziałbym, ze wręcz przeciwnie:ROFLMAO:

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

cameo

Cichy Podglądacz
Może lekka uszczypliwość, ale nie jest to nic osobistego. Znam trochę atmosferę forum i stosunek kobiet do nas. Ale przepraszam Cię.
Natomiast dpowiadam sobie na pytania niezależnie od tego czy ktoś zaaklimatyzuje się na forum:)
Dobrze opowiem ci czemu jak zobaczyłem ten temat, tak mi się spodobał. Dosłownie nie wiem może tydzień temu, przypomniała mi się ta piosenka właśnie i to takie osobiste przemyślenia, przeżycia. Ale śmiałem się sam do siebie, bo po prostu jak byłem młodszy to strasznie mnie irytowały takie przytyki w stronę mężczyzn. I dosłownie tak sobie powiedziałem, że jak kiedyś ktoś zada pytanie z tej piosenki, to odpowiem po prostu, że w moim cieniu. Teraz rozumiesz czemu nie chciałem napisać tego bezpośrednio w pierwszym poście ? Haha 😂

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Dobrze opowiem ci czemu jak zobaczyłem ten temat, tak mi się spodobał. Dosłownie nie wiem może tydzień temu, przypomniała mi się ta piosenka właśnie i to takie osobiste przemyślenia, przeżycia. Ale śmiałem się sam do siebie, bo po prostu jak byłem młodszy to strasznie mnie irytowały takie przytyki w stronę mężczyzn. I dosłownie tak sobie powiedziałem, że jak kiedyś ktoś zada pytanie z tej piosenki, to odpowiem po prostu, że w moim cieniu. Teraz rozumiesz czemu nie chciałem napisać tego bezpośrednio w pierwszym poście ? Haha 😂
Hm...sądzę, że Cię rozumiem

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
Ja też Cię chyba rozumiem, ale nie pisz już kolejny raz o tej jednej piosence i odpowiadaniu na nią, bo delirki dostanę :)

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Odpowiadając na pytanie tematyczne stwierdzam, że dalej będzie żle, bo stoimy w cieniu "Cameo". Na tym konczę udział w dyskusji:ROFLMAO:

Mężczyzna

cameo

Cichy Podglądacz
Hm...sądzę, że Cię rozumiem
No właśnie na żywo, ma to poparcie i nie brzmi to głupio. Na forum anonimowo, w pierwszym poście, to było by niesmaczne. Ale keep calm, ja się nie wywyższam, nie mam przerośniętego ego. Bardzo bym chciał, żeby ten szacunek do mężczyzn wrócił, no ale każdy już na swój rachunek pracuje.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Seks Praktykant
No właśnie na żywo, ma to poparcie i nie brzmi to głupio. Na forum anonimowo, w pierwszym poście, to było by niesmaczne. Ale keep calm, ja się nie wywyższam, nie mam przerośniętego ego. Bardzo bym chciał, żeby ten szacunek do mężczyzn wrócił, no ale każdy już na swój rachunek pracuje.
Wiesz co? Ja mam wywalone na to czy szacunek do mężczyzn będzie czy nie. Raczej ogólnie NIE będzie, z tego co obserwuję nie tylko na tym forum - ale mnie to nie interesuje. Nie zamierzam stawać w szranki z całym światem. Czasem tylko tępię niektóre zachowania facetów w mojej bezpośredniej bliskości.
A paniom się nie dziwię, że tak nas traktują, mi samemu nieraz wstyd, że jestem facet. Jeśli powszechnie mówi się o kobietach "dupeczki", "suczki", "świnki" i traktuje tylko jak "mięcho" w które można włożyć kutasa i połomotać - to w naprawdę dziewczyny w wielu aspektach mają rację.

Robię swoje, jestem jaki jestem, nikogo nie udaję, kto mnie choć trochę zna, ten wie co mam na myśli.

Mężczyzna

cameo

Cichy Podglądacz
Wiesz co? Ja mam wywalone na to czy szacunek do mężczyzn będzie czy nie. Raczej ogólnie NIE będzie, z tego co obserwuję nie tylko na tym forum - ale mnie to nie interesuje. Nie zamierzam stawać w szranki z całym światem. Czasem tylko tępię niektóre zachowania facetów w mojej bezpośredniej bliskości.
A paniom się nie dziwię, że tak nas traktują, mi samemu nieraz wstyd, że jestem facet.
Robię swoje, jestem jaki jestem, nikogo nie udaję, kto mnie choć trochę zna, ten wie co mam na myśli.
No i o to w tym chodzi, żeby być sobą. Ja też jestem sobą, ale stety/niestety ja jestem z tych, którzy nie mają wywalone. Nikogo przecież nie uraziłem chyba, mam nadzieję, nie miałem tego na celu na pewno. Chciałem delikatnie, niezauważalnie się tylko wtrącić do rozmowy, a jednak wyszło z butem. Dlatego wspominałem o tej aklimatyzacji tutaj, bo ja nie wiem czy się nadaje na takie fora, czy nie wyjdzie na to że ja jestem idiotą 🙊

Mężczyzna

WysokiCiemnooki

Cichy Podglądacz
No i o to w tym chodzi, żeby być sobą. Ja też jestem sobą, ale stety/niestety ja jestem z tych, którzy nie mają wywalone. Nikogo przecież nie uraziłem chyba, mam nadzieję, nie miałem tego na celu na pewno. Chciałem delikatnie, niezauważalnie się tylko wtrącić do rozmowy, a jednak wyszło z butem. Dlatego wspominałem o tej aklimatyzacji tutaj, bo ja nie wiem czy się nadaje na takie fora, czy nie wyjdzie na to że ja jestem idiotą 🙊
Za kobietami nie dojdziesz, wszystkie mówią jak to źle, że nie ma nikogo normalnego ani ciekawego. Ja też chciałem pokazać, że można normalnie, kulturalnie, ale odzew i reakcje chyba jeszcze gorsze niż na tych typowych chamów co wysyłają kutasa i piszą jak neandertalczycy ;)

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Spokojnie. Mnie nie uraziłeś na pewno. Jestem tu etatowym banitą, więc jest to prawie niemozliwe:ROFLMAO:
Trochę się wczytaj w forum a unikniesz jakichś nieprzewidywanych kłopotów:)

Kobieta

D'Arc

Dominujący
A te kutasy słynne wszędzie.. jakby mi ktoś z taką pogardą powiedział o moim penisie, to moje męskie ego by tego nie dźwigło 😅
Dobre 😁 mi też na początku to nie przechodziło przez gardło, ale teraz po ponad roku, jest to już słowo prawie jak każde inne.

Mężczyzna

cameo

Cichy Podglądacz
Mi się już głupio zrobiło naprawdę, no ale tu do tematu dorzucę 3 grosze, jak byłem jeszcze chłopcem, nie mężczyzna. To bardzo próbowałem dostosować się do otoczenia, i tu działa taka psychologia tłumu, z kim przystajesz, takim się stajesz - tym razem dostosowywać się nie będę i jeśli będę czuł, że jednak tu nie pasuje, to po prostu wyjdę 😅