• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Mężczyźni na SF. Dlaczego jest tak źle?

Kobieta

małami09

Podrywacz
Ależ drogie panie. Powinniście się cieszyć że od razu macie "kawę na ławę". Można łatwo eliminować.
Mnie śmieszą ogłoszenia kobiet, w którym nie ma słowa o niej a jest instrukcja dla faceta o czym ma a o czym nie ma pisać. I potem taki tuman, któremu jest obojętne w kogo włoży udaje, że marzy o dyskusjach o Platonie w świetle księżyca w pełni. I oboje tracą czas.
Jeśli instrukcja jest do pisania z paniami to trochę inna sprawa, niż do pisania z daną panią 😜

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Może są zmęczeni innymi portalami. Po projekcie detektyw wśród szonów jestem totalnie zmęczony rozmowami z kobietami. Do tego co najmniej połowa wgl nie odpisuje na wiadomości, w czasach gdy każdy jest zabiegany komu się chce wymyślać jakieś interesujące pierwsze wiadomości do każdej kobiety z osobna kiedy one nam nawet nie odpisują.
#piekłomężczyzn, #piekłoshiro #piekłodetektywa

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Ależ drogie panie. Powinniście się cieszyć że od razu macie "kawę na ławę". Można łatwo eliminować.
Mnie śmieszą ogłoszenia kobiet, w którym nie ma słowa o niej a jest instrukcja dla faceta o czym ma a o czym nie ma pisać. I potem taki tuman, któremu jest obojętne w kogo włoży udaje, że marzy o dyskusjach o Platonie w świetle księżyca w pełni. I oboje tracą czas.
O czym ma nie pisać i jakim ma być!

Dzieje się tak dlatego, że Kobieta na takich portalach czuję się jako ktoś w rodzaju luksusu, więc może oczekiwać i selekcjonować, co samo w sobie nie jest aż takie złe, jednak facet, próbując sprostać tym oczekiwaniom, często najpierw udaje, dopasowuje się, przyjmuje rolę, która nie jest jego naturą. Z czasem jednak zaczyna się tym męczyć i wraca do swojej właściwej osobowości, a wtedy partnerka jest zdziwiona, że on kiedyś był inny.

No i muszę się zgodzić, że większość facetów nie potrafi prowadzić konwersacji, jednak Kobietki też nie pozostają dłużne, ponieważ niejednokrotnie odpowiadały mi pojedynczymi wyrazami lub krótkimi, wyrwanymi z kontekstu zdaniami, które budowały zniechęcenie. Taka rozmowa nie ma szans stworzyć czegoś interesującego, bo trudno jest wtedy do czegokolwiek nawiązać.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
jednak facet, próbując sprostać tym oczekiwaniom, często najpierw udaje, dopasowuje się, przyjmuje rolę, która nie jest jego naturą. Z czasem jednak zaczyna się tym męczyć i wraca do swojej właściwej osobowości, a wtedy partnerka jest zdziwiona, że on kiedyś był inny.
No ale ja o tym napisałem. Kobiety zachęcają do udawania. Grania roli.
Nie można szukać faceta z książką "czego oczekują faceci" lub kobiety z książką "czego oczekują kobiety". Trzeba znaleźć partnera, który/która oczekuje dokładnie tego, co sam/sama sobą prezentuję. I tyle.
Oczywiście jest ryzyko nieznalezienia. Ale lepiej być samemu niż całe życie udawać i np skomleć na forach o "loda" :) ("bo moja nie chce to ja udaję, że też nie lubię")

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Mnie to jeszcze zastanawia jak normalny mężczyzna może uważać, że to zadziała i przyniesie chociaż najmniejszy efekt.😂

Żadna szanująca się kobieta nie ustawi się w "kolejce" do typa, który wiecznie gada tylko o jednym. No sorry, ale nawet żeby iść tylko z kimś do łóżka to musi być jakaś iskra, dogadywanie się i pociąg do drugiej osoby. Skąd mam wiedzieć po samej treści "popiszę na telegramie", "mam ochotę", "zwalę na kamerce" czy ja w ogóle będę chciała to oglądać lub pisać z kimś takim?

Mężczyźni idą na łatwiznę i myślą, że będą rwani jak szynka przez Reksia, codziennie inna kobieta będzie im pisać o swoich fantazjach, a oni będą mogli pomęczyć flaka.😆

Szukam kobiety wolnej, która nigdzie się nie śpieszy. Kobiety z klasą- chociaż kilka klas więcej nie gra tutaj roli - wykształcenie może być w kierunku chemicznym, bo chemia jest ważna. Kobieta, którą chcę bliżej poznać powinna mieszkać w pobliżu. Lubię jak kobieta dba o stopy, zwłaszcza stopy metali szlachetnych. Ważne są też łokcie, żeby można było coś szybko zmierzyć. Z intymnych spraw, to bardzo podobają mi się kobiece kroki (nie jestem ginekologiem) wtedy chętne zaproszę ją do Poloneza chyba, że woli tanga, ale ja na temat bielizny nie będę się spierał, bo kobieta może równie dobrze wprowadzić do naszego życia reformy😎

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
No ale ja o tym napisałem. Kobiety zachęcają do udawania. Grania roli.
Nie można szukać faceta z książką "czego oczekują faceci" lub kobiety z książką "czego oczekują kobiety". Trzeba znaleźć partnera, który/która oczekuje dokładnie tego, co sam/sama sobą prezentuję. I tyle.
Oczywiście jest ryzyko nieznalezienia. Ale lepiej być samemu niż całe życie udawać i np skomleć na forach o "loda" :) ("bo moja się nie chce to ja udaję, że też nie lubię")
Możemy szukać osoby myślącej podobnie powiedzmy w większości - reszta to kompromisy, świadomość zasad i barier obu stron i tyle. Albo to zaakceptujemy albo nie. Problem w tym, że kobieta szuka idealnego faceta pasującego do określonego wzorca.

Większość z nas tak nie potrafi i w desperacji w samotności wykrzykuje swoje potrzeby.