No risk no funZaryzykuję,ale ta szpilka to musi być ho,ho
No risk no funZaryzykuję,ale ta szpilka to musi być ho,ho
Wielu by chciało i decyzji pożałowało. Ale jaki przy okazji mieli wytrysk mmmmChętnie bym sprawdził swoją wytrzymałość
A to ciekawe jaki wytrysk przy tym jestWielu by chciało i decyzji pożałowało. Ale jaki przy okazji mieli wytrysk mmmm
Jak przesadzisz efekt może być odwrotny od zamierzonegoWszyscy byli mówią że ciężko taki wytrysk zapomnieć. Jak mówili że orgazm miesza im się wtedy z bólem
A to ciekawe jaki wytrysk przy tym jesWielu by chciało i decyzji pożałowało. Ale jaki przy okazji mieli wytrysk mmmm
Mogę to wyobrazić sobie jak na razieWszyscy byli mówią że ciężko taki wytrysk zapomnieć. Jak mówili że orgazm miesza im się wtedy z bólem
To tyle dobrego że masz taką wyobraźnięA to ciekawe jaki wytrysk przy tym jes
Mogę to wyobrazić sobie jak na razie
To chyba zależy w którym momencie zadać bólJak przesadzisz efekt może być odwrotny od zamierzonego
No mam ją całkiem całkiemTo tyle dobrego że masz taką wyobraźnię
To się podzielJak już jesteśmy przy temacie jąder to mam sprawdzona technikę jak szybko postawić kutaska po wytrysku. ( nie dla każdego )
Chociaż mój i tak pozostaje w gotowości po wytryskuJak już jesteśmy przy temacie jąder to mam sprawdzona technikę jak szybko postawić kutaska po wytrysku. ( nie dla każdego )
Zgadzam się całkowicie i mam tak samo. Nie wyobrażam sobie jakiekolwiek stosunku bez chociaż polizania ich przed chwilę.Uwielbiam je. To mój fetysz. Zwykle jestem dość mokra ale kiedy się do nich dobieram, to w kroku robi mi się wodospad. Uwielbiam je dotykać, ważyć w dłoni. lekko ściskać, całować i ssać. Są kwintesencją męskości i ludzkiego życia na ziemi - produkują plemniki , do 100 milionów za jednym wystrzałem a wystarczy jeden. Zauważyłam, że na początku mężczyźni nieco się tych pieszczot boją. Myślę, że zostali w przeszłości potraktowani tam zbyt mocno i ich bolało a jako prawdziwi mężczyźni dzielnie znosili ból i nawet o tym nie powiedzieli swoim partnerkom. No właśnie ! Drogie panie ! Jaja to nie są piłki do gry w golfa czy tenisa stołowego. To jest najdelikatniejsza cząstka mężczyzny i trzeba do nich podchodzić bardzo subtelnie i delikatnie. Jeśli zrobicie to umiejętnie, to wasi faceci będą mieli z tego wielką przyjemność i wy zresztą też. Nie zostawiajcie ich samopas. Lodzik jest ważny ale jąderka również. Nie wolno o nich zapominać.
Ciekawe.....Jak już jesteśmy przy temacie jąder to mam sprawdzona technikę jak szybko postawić kutaska po wytrysku. ( nie dla każdego )
Samo lizanie już podniesie kutaskaZgadzam się całkowicie i mam tak samo. Nie wyobrażam sobie jakiekolwiek stosunku bez chociaż polizania ich przed chwilę.
Ja lubie po wtrysku nadal męczyć ustami główkę. Zabawnie się wtedy wiercić potraficie
Ja np.napinam palce nóg wtedy. Zresztą tuż przed dojściem też tak mam. Pare razy usłyszałem, że się to dziewczynom podobałoJa lubie po wtrysku nadal męczyć ustami główkę. Zabawnie się wtedy wiercić potraficie
Lizać pieścić masować zgniatać kocham je po prostu
Dobrze jest, gdy kobieta bawi się jąderkami i sprawia jej to frajdę i podnieca ją.Nie wielu wytrzymuje ściskanie jąder przy wytrysku.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
M | Męskie stringi | Seks | 63 | |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 | ||
Perfumy męskie i damskie — opiniujemy, czyli hit czy kit | Poza tematem | 60 |