Jak nie podobają się jej tu męskie jądra to zawsze może popatrzeć na jaja byka.A to przepraszam, odczułem coś innego. Tylko czemu się śmiejesz z anatomii człowieka? Każdy ma co ma.Pokaz się tutaj też się pośmiejemy🫣
Musimy się poznaćLubię lizać, a jeszcze bardziej patrzeć na faceta, któremu jest przyjemnie
Serdecznie dziękuję w imieniu jąder wszystkich panów ;* To piękna kobieca wypowiedź! Nic dodać i nic ująćUwielbiam je. To mój fetysz. Zwykle jestem dość mokra ale kiedy się do nich dobieram, to w kroku robi mi się wodospad. Uwielbiam je dotykać, ważyć w dłoni. lekko ściskać, całować i ssać. Są kwintesencją męskości i ludzkiego życia na ziemi - produkują plemniki , do 100 milionów za jednym wystrzałem a wystarczy jeden. Zauważyłam, że na początku mężczyźni nieco się tych pieszczot boją. Myślę, że zostali w przeszłości potraktowani tam zbyt mocno i ich bolało a jako prawdziwi mężczyźni dzielnie znosili ból i nawet o tym nie powiedzieli swoim partnerkom. No właśnie ! Drogie panie ! Jaja to nie są piłki do gry w golfa czy tenisa stołowego. To jest najdelikatniejsza cząstka mężczyzny i trzeba do nich podchodzić bardzo subtelnie i delikatnie. Jeśli zrobicie to umiejętnie, to wasi faceci będą mieli z tego wielką przyjemność i wy zresztą też. Nie zostawiajcie ich samopas. Lodzik jest ważny ale jąderka również. Nie wolno o nich zapominać.
Mówisz, że to jest jakiś zaszczyt?Nie każdemu jest to dane by mnie oglądać.
Tak twierdzęMówisz, że to jest jakiś zaszczyt?
Uwielbiam jak nimi się bawiąLubię je masować, lekko ściskać, muskać palcami i ssać
Są takie mięciutkie, fajne
Lizać pieścić masować zgniatać kocham je po prostuUwielbiam je. To mój fetysz. Zwykle jestem dość mokra ale kiedy się do nich dobieram, to w kroku robi mi się wodospad. Uwielbiam je dotykać, ważyć w dłoni. lekko ściskać, całować i ssać. Są kwintesencją męskości i ludzkiego życia na ziemi - produkują plemniki , do 100 milionów za jednym wystrzałem a wystarczy jeden. Zauważyłam, że na początku mężczyźni nieco się tych pieszczot boją. Myślę, że zostali w przeszłości potraktowani tam zbyt mocno i ich bolało a jako prawdziwi mężczyźni dzielnie znosili ból i nawet o tym nie powiedzieli swoim partnerkom. No właśnie ! Drogie panie ! Jaja to nie są piłki do gry w golfa czy tenisa stołowego. To jest najdelikatniejsza cząstka mężczyzny i trzeba do nich podchodzić bardzo subtelnie i delikatnie. Jeśli zrobicie to umiejętnie, to wasi faceci będą mieli z tego wielką przyjemność i wy zresztą też. Nie zostawiajcie ich samopas. Lodzik jest ważny ale jąderka również. Nie wolno o nich zapominać.
Oby czucie mieć bo już mi się zdarzyło że ściskanie były tak mocno że zamiast przyjemności to tylko mega bólLizać pieścić masować zgniatać kocham je po prostu
Czasami musi zabolećOby czucie mieć bo już mi się zdarzyło że ściskanie były tak mocno że zamiast przyjemności to tylko mega ból
Zgadzam się że ból też może być przyjemnym, wszystko zależy od jego stopniaCzasami musi zaboleć
Ale nie jajkaCzasami musi zaboleć
Jakbym ci zgniotła jajeczka szpilkami to byś inaczej mówiłAle nie jajka
Jakbym ci zgniotła jajeczka szpilkami to byś inaczej mówił
No wiesz.....Jakbym ci zgniotła jajeczka szpilkami to byś inaczej mówił
Będziesz błagał o więcejNo wiesz.....
Chętnie bym sprawdził swoją wytrzymałośćNie wielu wytrzymuje ściskanie jąder przy wytrysku. Czuję się wtedy taka podniecona i władcza
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
V | Czy kobiety podniecają męskie stopy , podeszwy albo stopy w japonkach? | Fetysze i perwersje | 17 | |
H | Lizanie cipki - męskie sposoby | Seks | 9 | |
M | Męskie stringi | Seks | 63 | |
Rozmowy damsko męskie | Ogłoszenia | 1 | ||
Perfumy męskie i damskie — opiniujemy, czyli hit czy kit | Poza tematem | 60 |