• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Męski pas cnoty noszony cały dzień i noc obniży popęd

Mężczyzna

FitModel

Nowicjusz
Panowie pytanie, chyba, że kobiety też coś słyszały. Czy noszenie pasa cnoty np cały dzień i noc np na imprezie czy coś. Obniży mój pociąg seksualny ? W sensie nie bd erekcji i wgl czy to spowoduje zmniejszenie pociągu ? Zależy mi bo bym chciał poznać jakaś fajna kobietę i zachowywać się normalnie, z czystymi myślami. A tak ciągle jestem podnieceniu, że czasem ciężko. Jakie macie doświadczenia i co proponuje cię. Ze wstępnego rozpoznania chciał bym jakiś nie przeszkadzający mocno plastikowy albo silikonowy. Jak najmniejszy żeby erekcja napewno była nie możliwa. Co sądzicie i czy macie jakieś podpowiedzi. A potrzebne mi to bo mam fetysz tyłka i nóg w rajstopach u kobiet. I jak taka widzę to aż ehh. Uwielbiam patrzeć na nogi i tyłek w rajstopach i oczywiście go dotykać. Nie tam stopy, używane czy coś. Kobiety noszące rajstopy w sukienkach, bosych, spódniczkach. Czy ubranie pasa zbije to podniecenie i będzie normalnie można rozmawiać ?

Mężczyzna

zawszewgumie

Cichy Podglądacz
są specjalne metalowe klatki na członka zamykane na klucz. Kupisz w sex shopie. Po prostu załóż to i zostaw klucz w domu. Normalnie można w nich oddać mocz itp... Problem jest tylko w momencie gdy członek chce stanąć wtedy nawet lekki ból i zaraz się odechciewa. Polecam bardzo wygodne są.

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Klatka tylko tyle da że nie będzie widać. Problem jest w twojej głowie i tam sobie musisz to poukładać albo zwrócić się do specjalisty. Próbowałem tego i byłem wtedy jeszcze bardziej nakręcony, więc obstawiam że w twoim przypadku też by tak było. Raczej nie tędy droga. Idź do seksuologa bo jeśli nie potrafisz normalnie z babką pogadać i myślisz tylko o jej ciele to już jest źle.

Mężczyzna

FitModel

Nowicjusz
są specjalne metalowe klatki na członka zamykane na klucz. Kupisz w sex shopie. Po prostu załóż to i zostaw klucz w domu. Normalnie można w nich oddać mocz itp... Problem jest tylko w momencie gdy członek chce stanąć wtedy nawet lekki ból i zaraz się odechciewa. Polecam bardzo wygodne są.
Nie zauważyłem, że ktoś odpisał. Ja mam tak, że mam dwa. Metalowy duży i taki plastikowy mały. Tylko każdy mówi, że czuć ból i wgl a ja nie czuje żadnej zmiany ani bólu. Coś źle robię czy dobrałem